Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Mihai Stoichiţă anunţă că România ar mai putea pierde un jucător. ”S-ar putea să încerce să-l naturalizeze”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20752500/1/stoichita.png

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, cu scorul de 1-0, de selecţionata Slovaciei, în ultimul meci din grupa A din cadrul Campionatului European under 19.

Slovacii, gazdele competiţiei, au marcat în minutul 90+5, prin Griger.

România a încheiat grupa pe ultimul loc, fără puncte. Franţa, primul loc (9 puncte) şi Italia, locul doi (6 puncte), s-au calificat în semifinale. Slovacia, locul trei, cu trei puncte, va juca un play-off pentru CM under 20 din 2023.

Veştile proaste nu se opresc aici. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă a dezvăluit că naţionala ar putea pierde un jucător, ce ar putea fi naturalizat de Ungaria. Este vorba despre Botond Gergely (19 ani).

Tânărul jucător a evoluat sezonul trecut la Csikszereda, dar se pare că a plecat în Ungaria.

"Gergely, care a plecat în Ungaria. S-ar putea acolo să joace foarte bine, nu ştiu care sunt regulile, s-ar putea să încerce să-l naturalizeze. Ei îl vor avea sub observaţie în fiecare zi, noi nu", a spus Stoichiţă, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri