Ultima oră
VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00 VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00
Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”

Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”
”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca ”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca
Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!” Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024

Mihai Stoichiţă, despre şansele lui Stanicu de a juca în partida cu Finlanda. Ce a decis Iordănescu în privinţa lui

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20866016/1/romania-liechtenstein-preliminariile-cm-2022-5-09-2021.jpg

Edi Iordănescu (44 de ani) a surprins destul de mult prin alegerile pe care le-a făcut în selecţia pentru ultimele două meciuri cu Finlanda şi Bosnia din Nations League.

Cel mai în formă ”tricolor” selecţionat de Iordănescu este de departe Nicuşor Stanciu, care a făcut senzaţie în China de când s-a transferat, dar care ar putea rata partida cu Finlanda din cauza unor dureri resimţite în urma unui antrenament.

Mihai Stoichiţă, director tehnic în cadrul FRF a vorbit despre situaţia lui Stanciu, iar decizia finală va fi luată de selecţionerul naţionalei după ce vorbeşte cu medicul echipei.

”Stanciu a făcut antrenament normal ieri. Nu simţea nimic. Acum, depinde ce va hotărî împreună cu doctorul pentru primul meci. Ieri a cerut să facă mai mult antrenament, dar a fost oprit pentru că excesul poate duce la accidente.

Din câte ştiu, se simte foarte bine, dar urmează să hotărască împreună cu Edi şi cu doctorul. De multă vreme nu am mai văzut ca aproape toţi jucătorii, cu mici excepţii, să fie apţi de joc”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Mihai Stoichiţă are încredere în Edi Iordănescu

Selecţionerul naţionalei a decis să îi lase pe dinafară pe Alexandru Maxim şi pe Alexandru Mitriţă şi l-a convocat pe Bogdan Mitrea în locul lui Vlad Chiricheş, care s-a accidentat la ultimul meci jucat pentru Cremonese. Stoichiţă a declarat că are totală încredere în Edi Iordănescu şi în selecţia pe care a făcut-o acesta.

”Nu vreau să las loc de interpretări (n.r. despre Mitriţă şi Maxim). S-au speculat multe lucruri. Logic e să respectăm hotărârile lui Edi. El este principalul responsabil de rezultatele echipei naţionale. Viziunea lui tactică şi strategică trebuie respectată în funcţie de ce a gândit el pentru aceste două jocuri.

Din ce am înţeles, Niţă nu prea a mai făcut antrenamente cu echipa. Îmi pare rău pentru el pentru că este un portar excepţional şi un caracter extraordinar, dar şi aceşti tineri sunt portari foarte buni. Sper ca şi Niţă să revină în joc şi să candideze din nou pentru postul de portar titular al echipei naţionale”, a declarat Mihai Stoichiţă.

”Sunt foarte mulţi jucători tineri. Mitrea pare cel mai experimentat, la fel şi Camora. Mitrea a mai fost la naţională, nu are tracul debutului. E un stimul extraordinar pentru el pentru că s-a dus la o echipă nouă, la Universitatea Craiova, şi vrea să arate că poate fi om de bază pentru ambele angrenaje. Mitrea este un fundaş de picior stâng, cu un joc de cap foarte bun şi face cuplu cu Bancu. Sunt multe lucruri de pus în balanţă”, a continuat oficialul FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri