adplus-dvertising
Ultima oră
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”

Mihai Stoichiţă, despre şansele lui Stanicu de a juca în partida cu Finlanda. Ce a decis Iordănescu în privinţa lui

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20866016/1/romania-liechtenstein-preliminariile-cm-2022-5-09-2021.jpg

Edi Iordănescu (44 de ani) a surprins destul de mult prin alegerile pe care le-a făcut în selecţia pentru ultimele două meciuri cu Finlanda şi Bosnia din Nations League.

Cel mai în formă ”tricolor” selecţionat de Iordănescu este de departe Nicuşor Stanciu, care a făcut senzaţie în China de când s-a transferat, dar care ar putea rata partida cu Finlanda din cauza unor dureri resimţite în urma unui antrenament.

Mihai Stoichiţă, director tehnic în cadrul FRF a vorbit despre situaţia lui Stanciu, iar decizia finală va fi luată de selecţionerul naţionalei după ce vorbeşte cu medicul echipei.

”Stanciu a făcut antrenament normal ieri. Nu simţea nimic. Acum, depinde ce va hotărî împreună cu doctorul pentru primul meci. Ieri a cerut să facă mai mult antrenament, dar a fost oprit pentru că excesul poate duce la accidente.

Din câte ştiu, se simte foarte bine, dar urmează să hotărască împreună cu Edi şi cu doctorul. De multă vreme nu am mai văzut ca aproape toţi jucătorii, cu mici excepţii, să fie apţi de joc”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Mihai Stoichiţă are încredere în Edi Iordănescu

Selecţionerul naţionalei a decis să îi lase pe dinafară pe Alexandru Maxim şi pe Alexandru Mitriţă şi l-a convocat pe Bogdan Mitrea în locul lui Vlad Chiricheş, care s-a accidentat la ultimul meci jucat pentru Cremonese. Stoichiţă a declarat că are totală încredere în Edi Iordănescu şi în selecţia pe care a făcut-o acesta.

”Nu vreau să las loc de interpretări (n.r. despre Mitriţă şi Maxim). S-au speculat multe lucruri. Logic e să respectăm hotărârile lui Edi. El este principalul responsabil de rezultatele echipei naţionale. Viziunea lui tactică şi strategică trebuie respectată în funcţie de ce a gândit el pentru aceste două jocuri.

Din ce am înţeles, Niţă nu prea a mai făcut antrenamente cu echipa. Îmi pare rău pentru el pentru că este un portar excepţional şi un caracter extraordinar, dar şi aceşti tineri sunt portari foarte buni. Sper ca şi Niţă să revină în joc şi să candideze din nou pentru postul de portar titular al echipei naţionale”, a declarat Mihai Stoichiţă.

”Sunt foarte mulţi jucători tineri. Mitrea pare cel mai experimentat, la fel şi Camora. Mitrea a mai fost la naţională, nu are tracul debutului. E un stimul extraordinar pentru el pentru că s-a dus la o echipă nouă, la Universitatea Craiova, şi vrea să arate că poate fi om de bază pentru ambele angrenaje. Mitrea este un fundaş de picior stâng, cu un joc de cap foarte bun şi face cuplu cu Bancu. Sunt multe lucruri de pus în balanţă”, a continuat oficialul FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri