Ultima oră
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”

Mihai Stoichiţă, reacţie surprinzătoare. ”Bine că suntem la tragerea la sorţi pentru calificări”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20872618/1/stoichita.png

România s-a impus cu Bosnia Herţegovina, scor 4-1, în ultimul meci al stagiunii din Liga Naţiunilor. Partida s-a văzut în direct pe Prima TV. Au marcat: Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.. În ciuda acestui succes, ”tricolorii” au retrogradat în Liga C, deoarece Finlanda s-a impus în Muntenegru, cu 2-0.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă nu e afectat de faptul că naţionala a căzut din al doilea eşalon valoric şi a punctat că tot ce contează e tragerea la sorţi pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc la data de 9 octombrie.

 "Am ajuns în Liga C a unei competiţii pe care o respect, dar care nu te duce nicăieri. Te duce la un baraj, dar noi n-am profitat niciodată până acum.

Nu e bine ce s-a întâmplat, mi-ar fi plăcut să jucăm cu echipe mai puternice, dar asta este.

Bine că suntem la tragerea la sorţi pentru calificări, n-am pierdut nicio poziţie. E bine că am lăsat impresia asta la sfârşit.

Ne-am bucurat că n-am mai văzut de multe ori două meciuri consecutive în care să demonstrăm că putem să jucăm foarte bun"
, a spus Mihai Stoichiţă, pentru cei de la Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri