Ultima oră
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul

Mihai Teja trece la treabă. Pune la cale primele transferuri după venirea la FC Botoşani

FC Botoșani Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20738140/1/fcsb-gaz-metan-medias-liga-1-casa-pariurilor-8-08-2021.jpg

Mihai Teja nu stă pe gânduri şi a trecut la treabă după ce a semnat cu FC Botoşani! Antrenorul este pregătit să facă primele mutări la gruparea din Moldova, astfel că a conturat o oarecare listă cu venirile care pot avea loc în această vară. Trei-patru fotbalişti vor ajunge la FC Botoşani, dar situaţia depinde şi de cine va pleca.

Totul se va face în urma unor discuţii cu patronatul, pentru a vedea ce fotbalişti pot fi aduşi, pentru ca Botoşani să nu mai rateze play-off-ul din Casa Liga 1 în stagiunea următoare, aşa cum s-a întâmplat în precedenta.

Deocamdată nu am discutat de transferuri, dar în mare parte, cu siguranţă vor mai veni 3-4 jucători. Încă nu ne-am decis ce şi cum. Depinde şi ce jucători mai rămân la echipă, cine pleacă. Deocamdată nu m-am informat în detaliu asupra lotului.

Sper să am capacitatea şi inspiraţia să facem un lot competitiv şi să ne batem la play-off. Încercăm să jucăm un fotbal bun şi să obţinem un loc cât mai bun”, a spus antrenorul Botoşaniului, conform Fanatik.

Teja a acceptat imediat oferta Botoşaniului

Valeriu Iftime a avut nevoie de doar o zi pentru a-i găsi înlocuitor lui Marius Croitoru pe banca celor de la FC Botoşani. Alesul e Mihai Teja (43 de ani), tehnician liber de contract din septembrie 2021, când a decis să abandoneze corabia celor de la Gaz Metan Mediaş.

Mihai Teja e noul antrenor al lui FC Botoşani! După ce negocierile cu Laszlo Balint au picat pe ultima sută de metri, Valeriu Iftime a luat legătura cu fostul tehnician de la FCSB şi s-a înţeles imediat cu acesta, fixându-i ca obiectiv calificarea în play-off-ului ediţiei viitoare, bornă pe care Marius Croitoru nu a atins-o în ultima stagiune.

Am bătut palma cu Mihai Teja, s-a pliat cel mai bine pe ceea ce cer eu acum. Obiectivul e să fiu în play-off şi să am un buget stabil în Liga 1. Dacă joacă spectaculos şi creează o echipă cum a făcut la Iaşi, FCSB şi Mediaş, eu o să fiu mulţumit.

Mihai a spus că se poate face treabă cu bugetul nostru, 5 milioane de euro, mi-a dat zeci de exemple de jucători plătiţi cu bani puţini. Mihai are şcoală multă, are doctorat în educaţie şi sport, mi-a plăcut, e un atu pentru mine. Stăm foarte bine la capitolul ăsta", a dezvăluit patronul moldovenilor”, după semnarea contractului.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele