Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Mihăilă, în locul lui Ilicic! Decizia luată de Gasperini după ce internaţionalul român a ajuns la Atalanta

Serie A Publicat pe 3 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20589560/1/mihaila.jpg

Antrenorul Gian Piero Gasperini l-a inclus pe lista UEFA pe nou-transferatul Valentin Mihăilă, în locul slovenului Josip Ilicic, jucător cu 172 de partide disputate pentur Atalanta, 60 de goluri şi 44 de pase decisive, din iulie 2017.

În acest sezon, Ilicic a jucat 23 de meciuri, 19 în Serie A şi patru în Liga Campionilor, şi a marcat patru goluri, trei în campionat şi unul în Champions League. El mai are cinci pase decisive, patru plus una. 

Atacantul sloven de 34 de ani suferă însă de depresie din cauza unor probleme persoanle şi chiar se gândeşte la retragere. Din acest motiv, el nu a mai jucat din 9 ianuarie şi nu se ştie când va reveni pe teren.

Valentin Mihăilă, 22 de ani, a fost transferat recent de la gruparea de ligă secundă Parma la Atalanta. Românul a fost achiziţionat sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare.

Atalanta ocupă locul 4, de Liga Campionilor, în Serie A şi este calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa, fază în care va evolua cu Olympiacos Pireu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele