Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Mii de suporteri şi sportivi din Timişoara au protestat faţă de lipsa infrastructurii sportive

Fotbal Internațional Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21135915/1/protest-timisoara.jpg

Mii de iubitori de sport, sportivi şi antrenori s-au adunat la protestul organizat, joi seară, în centrul Timişoarei, în urma apelului făcut de Drukeria, suporterii echipelor de fotbal din Timişoara. Ei sunt nemulţumiţi că oraşul nu are infrastructură sportivă, iar stadionul stă închis de câţiva ani din cauza stării de degradare în care se află.

Joi seară, iubitorii de sport din Timişoara s-au adunat în Piaţa Unirii îmbrăcaţi în tricouri alb-violete, roş-galbene sau vişinii şi au cerut construirea de baze sportive, un nou stadion sau o sală polivalentă.

Primii care au sosit la protest au fost copiii de la cluburile Politehnica, Ripensia, CFR şi Galaxy Timişoara, precum şi reprezentanţi ai echipelor de baschet sau rugby, dar şi sportivi din comuna Giroc de lângă Timişoara.

Printre cei prezenţi s-au aflat şi actualul antrenor al Braşovului, Dan Alexa, sau foştii fotbalişti Octavian Popescu sau Cristian Scutaru.

Protestatarii au pornit apoi din Piaţa Unirii, spre Piaţa Victoriei, unde au desfăşurat bannere cu mesaje precum: ”Timişoara anti-sistem, NU anti performanţă” sau ”Timişorenii vor infrastructură, NU doar pe hârtie sau din gură”.

Din Piaţa Victoriei, suporterii şi sportivii s-au dus spre Primăria Timişoara, apoi spre sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria, care a transmis Primăriei Timişoara, Consiliului Judeţean Timiş şi parlamentarilor de Timiş un document cu întrebari concrete şi idei despre cum ar putea fi ridicat nivelul sportului în oraş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri