Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Mii de suporteri şi sportivi din Timişoara au protestat faţă de lipsa infrastructurii sportive

Fotbal Internațional Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21135915/1/protest-timisoara.jpg

Mii de iubitori de sport, sportivi şi antrenori s-au adunat la protestul organizat, joi seară, în centrul Timişoarei, în urma apelului făcut de Drukeria, suporterii echipelor de fotbal din Timişoara. Ei sunt nemulţumiţi că oraşul nu are infrastructură sportivă, iar stadionul stă închis de câţiva ani din cauza stării de degradare în care se află.

Joi seară, iubitorii de sport din Timişoara s-au adunat în Piaţa Unirii îmbrăcaţi în tricouri alb-violete, roş-galbene sau vişinii şi au cerut construirea de baze sportive, un nou stadion sau o sală polivalentă.

Primii care au sosit la protest au fost copiii de la cluburile Politehnica, Ripensia, CFR şi Galaxy Timişoara, precum şi reprezentanţi ai echipelor de baschet sau rugby, dar şi sportivi din comuna Giroc de lângă Timişoara.

Printre cei prezenţi s-au aflat şi actualul antrenor al Braşovului, Dan Alexa, sau foştii fotbalişti Octavian Popescu sau Cristian Scutaru.

Protestatarii au pornit apoi din Piaţa Unirii, spre Piaţa Victoriei, unde au desfăşurat bannere cu mesaje precum: ”Timişoara anti-sistem, NU anti performanţă” sau ”Timişorenii vor infrastructură, NU doar pe hârtie sau din gură”.

Din Piaţa Victoriei, suporterii şi sportivii s-au dus spre Primăria Timişoara, apoi spre sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria, care a transmis Primăriei Timişoara, Consiliului Judeţean Timiş şi parlamentarilor de Timiş un document cu întrebari concrete şi idei despre cum ar putea fi ridicat nivelul sportului în oraş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri