Ultima oră
VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport
Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter” Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter”
EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor  EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor
Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
EXCLUSIV VIDEO | Se retrage Adrian Mititelu de la FCU Craiova? ”Este vorba de 20 de ani de patimă şi de suferinţă”. Decizia luată după meciul cu CFR Cluj EXCLUSIV VIDEO | Se retrage Adrian Mititelu de la FCU Craiova? ”Este vorba de 20 de ani de patimă şi de suferinţă”. Decizia luată după meciul cu CFR Cluj

Mii de suporteri şi sportivi din Timişoara au protestat faţă de lipsa infrastructurii sportive

Fotbal Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21135915/1/protest-timisoara.jpg

Mii de iubitori de sport, sportivi şi antrenori s-au adunat la protestul organizat, joi seară, în centrul Timişoarei, în urma apelului făcut de Drukeria, suporterii echipelor de fotbal din Timişoara. Ei sunt nemulţumiţi că oraşul nu are infrastructură sportivă, iar stadionul stă închis de câţiva ani din cauza stării de degradare în care se află.

Joi seară, iubitorii de sport din Timişoara s-au adunat în Piaţa Unirii îmbrăcaţi în tricouri alb-violete, roş-galbene sau vişinii şi au cerut construirea de baze sportive, un nou stadion sau o sală polivalentă.

Primii care au sosit la protest au fost copiii de la cluburile Politehnica, Ripensia, CFR şi Galaxy Timişoara, precum şi reprezentanţi ai echipelor de baschet sau rugby, dar şi sportivi din comuna Giroc de lângă Timişoara.

Printre cei prezenţi s-au aflat şi actualul antrenor al Braşovului, Dan Alexa, sau foştii fotbalişti Octavian Popescu sau Cristian Scutaru.

Protestatarii au pornit apoi din Piaţa Unirii, spre Piaţa Victoriei, unde au desfăşurat bannere cu mesaje precum: ”Timişoara anti-sistem, NU anti performanţă” sau ”Timişorenii vor infrastructură, NU doar pe hârtie sau din gură”.

Din Piaţa Victoriei, suporterii şi sportivii s-au dus spre Primăria Timişoara, apoi spre sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria, care a transmis Primăriei Timişoara, Consiliului Judeţean Timiş şi parlamentarilor de Timiş un document cu întrebari concrete şi idei despre cum ar putea fi ridicat nivelul sportului în oraş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele