Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Mijlocaşul vine la palat să negocieze transferul la FCSB! Becali a recunoscut: ”Ajunge la Bucureşti”

FCSB Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21218652/2/img-6771-copy.jpg

Gigi Becali vrea să aducă jucători noi la FCSB, după ce ”roş-albaştrii” au ratat pentru al optulea an consecutiv titlul în Superliga. Damjan Djokovic, fostul mijlocaş a lui CFR Cluj, se află pe lista formaţiei bucureştene.

Latifundiarul din Pipera vrea să facă multe schimbări la FCSB după acest sezon, care nu s-a încheiat aşa cum se aştepta el. Becali doreşte mai multă forţă în linia de mijloc şi crede că asta i-a lipsit echipei sale în meciul pierdut cu Farul.

UPDATE 6 iunie: Omul cu banii de la FCSB a recunoscut faptul că jucătorul croat este pe lista lui de achiziţii şi nu a cerut bani prea mulţi pentru a semna contractul. Becali este, aparent, de acord cu salariul cerut de Damjan Djokovic, iar mutarea are şanse să se materializeze.

Dacă e să îl facem pe Djokovic, îl vom face. Nu mi-a cerut o sumă exagerat de mare la salariu, nu e nici una mică, să spunem că e OK momentan. Acum vom vedea şi în zilele următoare cum vor decurge lucrurile.

Dar o să mai discutăm, că am înţeles că o să vină băiatul zilele astea la Bucureşti şi o să vorbesc şi cu el faţă în faţă. Aveţi şi voi răbdare”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.


Cei de la ProSport scriu că Djokovic (33 de ani) cere un salariu de 30.000 de euro, o sumă mare pentru nivelul Superligii şi astfel transferul se tergiversează. Croatul solicită şi un bonus la semnătură.

Astfel e greu de crezut că Gigi Becali va acceptat toate condiţiile puse de fostul CFR-ist. Sursa mai sus citată scrie că cele două părţi vor purta discuţii.

  • Djokovic a strâns 28 de apariţii pentru Al-Raed în acest sezon şi a reuşit două goluri şi o pasă decisivă
  • El este cotat la 250.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Djokovic are 4 titluri de campion al României şi o Supercupă cu CFR Cluj

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele