adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Mikaela Shiffrin a câştigat slalomul uriaş din Andorra şi a obţinut a 88-a victorie la Cupa Mondială / Franţuzoaica Tessa Worley şi-a anunţat retragerea din activitate

Sporturi Publicat pe duminică, 14:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21065520/1/fb.jpg

Schioarea americană Mikaela Shiffrin a câştigat, duminică, slalomul uriaş din Andorra, cursă la finalul căreia franţuzoaica Tessa Worley, care a ocupat locul 11, şi-a anunţat retragerea din activitate, la 33 de ani. Pentru Shiffrin, aceasta a fost a 88-a victorie la Cupa Mondială, depăşindu-şi propriul record.

Americanca de 28 de ani a obţinut al 14-lea succes în această iarnă, după ce le-a devansat pe norvegiana Thea Louise Stjernesund şi pe canadianca Valerie Grenier.

După cursă, Mikaela a spus că va reveni în SUA şi va merge la plajă, unde l-a invitat şi pe partenerul ei de viaţă, norvegianul Aleksander Aamodt Kilde.

La finalul cursei, după 17 ani de activitate, franţuzoaica Tessa Worley şi-a anunţat retragerea din activitate.

Ea a fost campioană mondială la slalom uriaş în 2013 şi 2017 şi a disputat 255 de curse în circuit.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele