Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu COVID 19. Tehnicianul lui Arsenal a mai fost infectat în 2020

Arsenal Publicat pe 29 dec 2021
mail-share icon Email

Arsenal Londra a anunţat, miercuri, că tehnicianul Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu coronavirus. Arteta este în autoizolare.

Antrenorul a mai fost infectat cu coronavirus în martie 2020.

Tehnicianul va rata meciul pe care Arsenal Londra îl va disputa la 1 ianuarie cu Manchester City, în etapa a XXI-a a campionatului Angliei. Arsenal Londra ocupă locul patru în clasamentul campionatului englez, cu 35 de puncte. Manchester City este lider, cu 47 de puncte.

Premier League se vede pe Look Sport şi PrimaPlay.ro până în 2025

Cel mai puternic campionat al lumii conform coeficienţilor UEFA se va vedea timp de 3 ani pe canalele LOOK SPORT, dar şi pe platforma online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro.

  • Look Sport şi PrimaPlay.ro vor transmite spectacolul din Premier League între 2022 şi 2025.

14 trofee UEFA Champions League, 9 trofee UEFA Europa League, 9 UEFA SuperCup. Cel mai urmărit campionat din lume, televizat în 212 ţări, cu o potenţială audienţă de aproape 5 miliarde de oameni. Sezonul 2018-2019, ultimul neafectat de pandemia de coronavirus, cu o medie de 38.181 spectatori pe meci, totalul de 14.508.981 spectatori fiind cel mai ridicat dintre toate campionatele de fotbal. Acestea sunt doar câteva dintre cifrele care fac din Premier League un adevărat magnet pentru iubitorii fotbalului. Şi de care românii nu vor duce lipsă în continuare.

Canalele LOOK SPORT şi plaforma PrimaPlay.ro au câştigat drepturile pentru campionatul englez, timp de 3 sezoane, începând cu 2022-2023.

”Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm drepturile pentru Premier League, unul dintre cele mai valoroase şi mai spectaculoase campionat ale lumii. Faptul că două dintre ultimele 3 finale UEFA Champions League s-au jucat între 4 echipe diferite din Premier League spune totul despre puterea acestei competiţii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, Grupul Clever îşi demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piaţa drepturilor sportive şi de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România. Jucători de talia lui Kane, Lukaku, De Bruyne sau Salah, dar şi tehnicieni precum Guardiola, Klopp, Tuchel, Benitez vor garanta întotdeauna spectacol şi audienţe”, a declarat George Petrule, director programe LOOK SPORT.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele