Ultima oră
VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor

Mikel Arteta, impresionat de Slavia Praga, înaintea confruntării din Europa League! "Nu renunţă niciodată, au o atitudine de top"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

Arsenal Londra şi Slavia Praga se înfruntă joi, de la ora 22:00, în manşa tur din sferturile de finală ale Europa League, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. Mijlocaşul Nicolae Stanciu este anunţat titular pentru echipa cehă. Antrenorul ‘tunarilor’, Mikel Arteta, s-a declarat impresionat de forţa şi atitudinea Slaviei Praga în meciurile importante din Europa.

Slavia Praga are un parcurs excelent în campionatul Cehiei, fiind neînvinsă în 25 de meciuri, şi se îndreaptă către un nou titlu.

Slavia Praga a impresionat şi în Europa League, reuşind să iasă dintr-o grupă cu Bayer Leverkusen, Hapoel Beer Sheva, Nice, apoi să le elimine în 16-imi şi în optimi pe Leicester şi Rangers.

Nicolae Stanciu (27 de ani) a reuşit 13 goluri şi 6 pase decisive în acest sezon pentru Slavia Praga.

"Sunt o echipă foarte puternică. Sunt neînvinşi în campionat. Putem vedea că preferă jocul de posesie. În ultimii ani, concurând la cel mai înalt nivel, au impresionat prin jocul lor. Va fi foarte greu, sunt o echipă competitivă, curajoasă, directă şi incisivă, care ne poate cauza probleme. Nu renunţă niciodată, au o atitudine de top pe toată durata meciului. De aceea au învins multe echipe până acum, pentru că au un joc foarte bun", a spus Mikel Arteta la conferinţa de presă.

Toate meciurile din Europa League sunt în direct pe canalele Look Sport.

Manşa tur

Arsenal - Slavia Praga, 8 aprilie, ora 22:00, Look Sport+, Look 4K

Granada - Manchester United, 8 aprilie, ora 22:00, Look Sport

Ajax - Roma, 8 aprilie, ora 22:00, Look Sport 2

Dinamo Zagreb - Villarreal, 8 aprilie, ora 22:00, Look Sport 3

Manşa retur

Slavia Praga - Arsenal, 15 aprilie, ora 22:00

Manchester United - Granada, 15 aprilie, ora 22:00

Roma - Ajax, 15 aprilie, ora 22:00

Villarreal - Dinamo Zagreb, 15 aprilie, ora 22:00

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele