Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Mikel Arteta, metodă inedită de a-şi pregăti echipa înaintea duelului cu Liverpool. ”Nu poţi să antrenezi jucătorii în grădina zoologică şi apoi să mergi în junglă”

Arsenal Publicat pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21090082/1/arsenalcom.jpg

Antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, se aşteaptă ca atmosfera la meciu din deplasare cu Liverpool, de duminică, duminică să fie ca o ”junglă”, relatează BBC.

Arsenal a câştigat ultima dată la Anfield în 2012, iar Arteta a pus imnul ”You’ll Never Walk Alone” pe un sistem audio la terenul de antrenament. 

”Nu poţi să antrenezi jucătorii în grădina zoologică şi apoi să mergi în junglă”, a spus Arteta.

"Este imposibil. Trebuie să te expui. Trebuie să pregăteşti jucătorii. Trebuie să le spui cu ce se vor confrunta şi trebuie să recunoşti asta. Echipa este plină de entuziasm şi pozitivitate. Ştim că avem o mare provocare, dar este o mare oportunitate să mergem pe ”Anfield” şi să facem ceva ce nu am mai făcut de mulţi ani şi asta este ceea ce am avut în minte în ultimele zile”, a adăugat Arteta.

Liverpool şi Arsenal joacă, duminică, de la ora 18.30, în etapa a 30-a a campionatului Angliei, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Arsenal este pe primul loc în clasament cu 72 de puncte, şase mai multe decât ocupanta locului doi, Manchester City. Liverpool este pe locul 8, cu 43 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele