Ultima oră
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4

Miliardarul vrea să îşi vândă acţiunile de la clubul din Premier League

Premier League Publicat pe 25 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21604876/1/premier-league-1-2.jpg

Publicaţie "The Athletic" a dezvăluit, vineri, că miliardarul american John Textor vrea să îşi vândă acţiunile de la Crystal Palace şi să cumpere Everton.

Potrivit The Athletic, John Textor vrea să îşi vândă participaţia de 45% din Crystal Palace, după o ofertă nereuşită de a deveni acţionar majoritar al clubului londonez.

Proprietarul holdingului Eagle Football s-ar fi adresat băncii de investiţii Raine pentru a găsi un investitor potrivit care să îi cumpere acţiunile.

Presa engleză a adăugat vineri că americanul, care deţine Olympique Lyon, este interesat să cumpere Everton şi a început discuţiile cu proprietarul Farhad Moshiri.

Contactată, conducerea Eagle a confirmat dorinţa de a vinde acţiunile Palace, cunoscută de câteva luni, dar nu şi dorinţa de a cumpăra Everton. "Este o interpretare excesivă", au explicat ei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele