Ultima oră
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă

Minamino a jucat în două meciuri pe două continente în mai puţin de 24 de ore

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21482239/1/minamino.jpg

Takumi Minamino, eliminat sâmbătă din Cupa Asiei pe Naţiuni cu Japonia, a jucat în Ligue 1, pentru AS Monaco, după nici 24 de ore, relatează Le Figaro.

Abia întors sâmbătă din Qatar, internaţionalul japonez a evoluat pentru AS Monaco împotriva echipei Le Havre, duminică, la mai puţin de 24 de ore după ce Samuraii au fost eliminaţi de Iran în sferturile Cupei Asiei, scor 2-1.

La echipa sa naţională, Minamino a intrat în teren sâmbătă, în jurul orei 15.00 a Franţei. A doua zi, el l-a înlocuit pe Akliouche la AS Monaco în minutul 71, la ora 14.30 a Franţei, în meciul cu Le Havre, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele