Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în semifinalele EHF European Cup la handbal masculin

Handbal Publicat pe 27 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20083401/1/minaur.jpg

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia cipriotă Anorthosis Famagusta, scor 23-18 (11-11), în manşa retur din sferturile de finală ale EHF European Cup, însă a ratat calificarea în semifinalele competiţiei.

În tur, Minaur Baia Mare a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 22-27, astfel că la general, scorul este egal, 45-45, însă Anorthosis se califică în semifinalele competiţiei datorită golurilor mai multe înscrise în deplasare.

Minaur Baia Mare s-a calificat în sferturi după ce a eliminat, în optimi, formaţia ucraineană Donbas, cu 58-49 la general.

De faza optimilor nu a trecut însă CSM Bucureşti, care a fost eliminată de AEK Atena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele