Ultima oră
Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla” VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla”
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz

Minaur Baia Mare - CSM Bucureşti, 23-28, în derby-ul etapei din Liga Naţională de Handbal

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19884497/1/neagu.jpg

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins miercuri, la turneul de la Braşov, formaţia Minaur Baia Mare, scor 28-23 (18-11), în ultimul meci din etapa a VII-a a Ligii Naţionale. În urma succesului, CSM Bucureşti rămâne singura echipă neînvinsă din competiţie.

Tot miercuri s-au mai jucat partidele dintre HC Zalău - SCM Craiova 24-18, Gloria Bistriţa - Dunărea Brăila 32-25, Gloria Buzău - SCM Râmnicu Vâlcea 19-21, în timp ce marţi au avut loc primele dispute din 2021, între Activ Ploieşti - Dacia Mioveni 17-21, Rapid Bucureşti - Universitatea Cluj 30-23, CSM Slatina - Măgura Cisnădie 12-25.

După 7 etape, CSM Bucureşti este lider, cu 21 puncte, urmată de Măgura Cisnădie şi Minaur Baia Mare, cu câte 16 puncte.

Nou-promovata Crişul Chişineu-Criş s-a retras din Liga Naţională, iar toate rezultatele obţinute în competiţie au fost anulate.

La partidele din etapa a VII-a a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului antrenor al naţionalei Bogdan Macovei, care a fost răpus de cancer, în 11 ianuarie, la 67 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele