Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Ministerul Sportului va acorda finanţare Federaţiei Române de Fotbal!

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20556620/1/eduardnovak.jpg

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, luni, într-o postare pe reţelele de socializare, că Federaţia Română de Fotbal (FRF) va primi finanţare din partea ministerului pe care îl conduce. Banii vor fi acordaţi pentru finanţarea academiilor de fotbal pentru copii şi juniori, a adăugat el.

„Întâlnirea de astăzi, cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, a avut ca obiectiv restablirea a ceea ce apreciez că ţine de normalitate, în raport cu obiectivele ministerului, dar şi ale sportului, în general. Pentru prima dată, Ministerul Sportului va acorda finanţare acestei federaţii, în aceleaşi condiţii aplicabile tuturor celorlalte. Este un pas important în reclădirea relaţiei instituţionale, dar mai ales o investiţie în viitor.

În toate ramurile şi disciplinele sportive trebuie construită baza de selecţie, iar fotbalul este unul dintre sporturile iubite, importante, în care România a avut rezultate notabile multă vreme şi pentru care există un mare potenţial. Printre obiectivele noastre prioritare în acest an se află finanţarea academiilor de fotbal pentru copii şi juniori, iar printr-o relaţie corectă şi funcţională cu FRF, rezultatele pot fi cele pe care ni le dorim cu toţii", a spus Novak.

La întâlnirea de la sediul MS, au participat, printre alţii, preşedintele FRF, Răzvan Burelanu, şi fostul fotbalist Vlad Munteanu, coordonatorul centrelor de excelenţă ale FRF.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele