Ultima oră
VIDEO | Galatasaray şi-a adjudecat al 23-lea titlu de campioană a Turciei. Formaţia din Istanbul a terminat sezonul trecut pe 13 VIDEO | Galatasaray şi-a adjudecat al 23-lea titlu de campioană a Turciei. Formaţia din Istanbul a terminat sezonul trecut pe 13
Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF
Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură” Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură”
Liverpool şi-a numit noul director sportiv Liverpool şi-a numit noul director sportiv
Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină
B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA

Ministrul belgian de Externe a purtat banderola "One Love" la meciul cu echipa Canadei

CM 2022 Publicat pe 24 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20929502/1/belgia.jpg

Ministrul belgian de Externe, Hadja Lahbib, a purtat banderola „One Love” în tribune, la meciul câştigat de Belgia contra Canadei (1-0), miercuri, în Qatar.

Ea a fost prezentă în loja oficială a stadionului al-Rayyan, în timpul victoriei Belgiei împotriva Canadei, alături de preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

"Gianni Infantino mi-a explicat de ce a ales să nu permită jucătorilor să poarte o banderolă One Love, conform regulilor FIFA. Aceste reguli nu se aplică în tribune, mi-am scos geaca şi mi-am arătat banderola”, a explicat ministrul.

"Ştiu că lui Eden Hazard (căpitanul echipei) i-ar fi plăcut să poarte banderola”, a continuat Hadja Lahbib, adăugând că a ajuns în Qatar la începutul turneului pentru a avea „discuţii sincere” cu diplomaţia qatareză, în vederea apărării drepturilor omului.

Danemarca ia în calcul să iasă din FIFA!

Danemarca ia în calcul să iasă din FIFA! Preşedintele federaţiei daneze a explicat motivele pentru care nordicii vor să ia o decizie radicală.

Preşedintele federaţiei daneze, Jesper Moller, a anunţat că Danemarca poate ieşi din FIFA şi se gândeşte la acestă variantă încă din vară. El spune însă că înainte de a se lua o decizie definitivă trebuie înţelese consecinţele unei astfel de mişcări.

”Nu e o decizie pe care am luat-o acum. Am spus de mult timp ce vrem să facem. Discutăm despre asta în regiune din august.

Îmi imaginez că vor fi probleme dacă Danemarca va fi pe cont propriu. Trebuie să înţelegem ce s-a întâmplat şi să realizăm o strategie alături de colegii noştri nordici”, a declarat Jesper Moller, citat de As.com.

Danemarca a militat împotriva regulilor stricte din Qatar, de la ediţia aceasta de Cupă Mondială. Nordicii au pregătit mai multe mesaje pentru a atrage atenţia asupra nerespectării drepturilor omului în zona Golfului, dar FIFA nu a agreat astfel de mesaje. Cel mai recent FIFA a interzis şi banderola cu mesajul ”One Love”, menită să susţină comunităţile LGBTQ.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele