adplus-dvertising
Ultima oră
Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo! Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo!
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!

Ministrul belgian de Externe a purtat banderola "One Love" la meciul cu echipa Canadei

CM 2022 Publicat pe joi, 09:37
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20929502/1/belgia.jpg

Ministrul belgian de Externe, Hadja Lahbib, a purtat banderola „One Love” în tribune, la meciul câştigat de Belgia contra Canadei (1-0), miercuri, în Qatar.

Ea a fost prezentă în loja oficială a stadionului al-Rayyan, în timpul victoriei Belgiei împotriva Canadei, alături de preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

"Gianni Infantino mi-a explicat de ce a ales să nu permită jucătorilor să poarte o banderolă One Love, conform regulilor FIFA. Aceste reguli nu se aplică în tribune, mi-am scos geaca şi mi-am arătat banderola”, a explicat ministrul.

"Ştiu că lui Eden Hazard (căpitanul echipei) i-ar fi plăcut să poarte banderola”, a continuat Hadja Lahbib, adăugând că a ajuns în Qatar la începutul turneului pentru a avea „discuţii sincere” cu diplomaţia qatareză, în vederea apărării drepturilor omului.

Danemarca ia în calcul să iasă din FIFA!

Danemarca ia în calcul să iasă din FIFA! Preşedintele federaţiei daneze a explicat motivele pentru care nordicii vor să ia o decizie radicală.

Preşedintele federaţiei daneze, Jesper Moller, a anunţat că Danemarca poate ieşi din FIFA şi se gândeşte la acestă variantă încă din vară. El spune însă că înainte de a se lua o decizie definitivă trebuie înţelese consecinţele unei astfel de mişcări.

”Nu e o decizie pe care am luat-o acum. Am spus de mult timp ce vrem să facem. Discutăm despre asta în regiune din august.

Îmi imaginez că vor fi probleme dacă Danemarca va fi pe cont propriu. Trebuie să înţelegem ce s-a întâmplat şi să realizăm o strategie alături de colegii noştri nordici”, a declarat Jesper Moller, citat de As.com.

Danemarca a militat împotriva regulilor stricte din Qatar, de la ediţia aceasta de Cupă Mondială. Nordicii au pregătit mai multe mesaje pentru a atrage atenţia asupra nerespectării drepturilor omului în zona Golfului, dar FIFA nu a agreat astfel de mesaje. Cel mai recent FIFA a interzis şi banderola cu mesajul ”One Love”, menită să susţină comunităţile LGBTQ.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele