adplus-dvertising
Ultima oră
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona
VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!" VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"
Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă
Mister elucidat. De ce nu arbitrează Istvan Kovacs la Campionatul Mondial Mister elucidat. De ce nu arbitrează Istvan Kovacs la Campionatul Mondial

Ministrul francez al Sportului încurajează echipa Franţei să folosească "spaţiile de libertate" în Qatar. Reacţia, după gestul Germaniei

CM 2022 Publicat pe joi, 11:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20929598/1/germania-gest.jpg

Invitată de postul Public Senat să reacţioneze la gestul de protest al germanilor, care şi-au pus mâna în faţa gurii pentru a denunţa interzicerea banderolei „One Love” de către FIFA înainte de înfrângerea cu Japonia (1-2), ministrul francez al sportului, Amélie Oudéa-Castéra, a încurajat echipa Franţei să folosească şi „spatiile de libertate”.

"Mi-ar fi plăcut să existe un spaţiu de deplină libertate? Răspunsul este clar da. Au mai rămas spaţii de libertate în care echipa noastră franceză îşi poate continua să-şi exprime angajamentul faţă de drepturile omului? Răspunsul este da. Nemţii o arată. Cred că totul va continua", a spus ea.

Jucătorii germani au ales să protesteze într-un mod inedit miercuri, cu ocazia meciului dintre Germania şi Japonia, la Cupa Mondială din Qatar.

La poza oficială de grup dinaintea partidei din grupa E, jucătorii germani şi-au acoperit gura cu palmele, protestaând astfel faţă de interzicerea banderolelor ”One Love” care urmau să fie purtate de căpitanii unora dintre echipele calificate la turneul final.

Şi protestul a mers mai departe, fiind vizibil şi în tribuna oficială a partidei, acolo unde ministrul german de interne, Nancy Fraeser a purtat banderola ”One Love” şi s-a aşezat chiar alături de preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

La fel a purtat o astfel de banderolă şi ministrul de Externe al Belgiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele