Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mircea Lucescu acuză "atmosfera agresivă" de la meciul cu Şahtior Doneţk, pierdut cu 3-0 de Dinamo Kiev

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20404372/1/mircea-lucescu.jpg

Şahtior Doneţk a câştigat Supercupa Ucrainei, după victoria cu 3-0 în faţa marii rivale Dinamo Kiev, pe stadionul olimpic din Kiev. După primul eşec din acest sezon, Mircea Lucescu a reclamat “atmosfera agresivă” din timpul partidei şi a acuzat staff-ul echipei Şahtior Doneţk de lipsă de respect.

Lassina Traore (30’, 54’) şi Alan Patrick (61’) au înscris pentru Şahtior Doneţk.

Partida a reprezentat primul duel dintre Mircea Lucescu şi Roberto De Zerbi. Antrenorul italian, care a pregătit-o ultima oară pe Sassuolo, a venit la Şahtior în această vară şi a reuşit să califice echipa în grupele Ligii Campionilor, competiţie în care se află şi Dinamo Kiev.

Este primul trofeu pierdut de Dinamo Kiev după venirea la conducerea tehnică a lui Mircea Lucescu, în vara anului 2020. De atunci, formaţia din capitala Ucrainei a câştigat Supercupa din 2020, campionatul şi Cupa.

“Nu mi-a plăcut atmosfera agresivă de la acest joc. Nu mi-au plăcut manifestările de pe teren ale reprezentanţilor staff-ului echipei Şahtior. Nu mi-a plăcut agresivitatea din partea băncii adversarului nostru. Ei fugeau constant de acolo şi strigau ceva în direcţia noastră. Mi se pare că aceasta este o lipsă de respect faţă de echipa noastră, de antrenori, de jucători. Nu am mai spus aşa ceva înainte, dar când suntem atacaţi, trebuie să răspundem. Astăzi nu a existat un joc corect din partea băncii adverse. Cred că nu putem crea o asemenea agresiune în meciul celor mai bune echipe din ţară. Felicitări celor de la Şahtior pentru victorie, au câştigat meritat astăzi. O echipă bună, cu jucători buni şi cred că nu aveau nevoie să creeze o astfel de atmosferă. Sper că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Nu este nimic de comentat, Şahtior a fost mai bună. Acest joc nu ar fi trebuit să se desfăşoare, pentru că noi suntem atât campioni, cât şi deţinători ai Cupei. Şahtior a vrut să câştige mai mult decât noi astăzi. Am avut şi noi oportunităţi bune la începutul jocului. Într-un astfel de meci, primul gol decide mult. Dacă l-am fi reuşit noi, altfel ar fi stat lucrurile. Dar noi am ratat şi după aceea ne-a fost greu să jucăm. Astăzi, ei au fost mai puternici decât noi din punct de vedere individual”, a spus Mircea Lucescu, la conferinţa de presă.

În campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev este lider, cu 22 de puncte în 8 etape, în timp ce Şahtior ocupă poziţia secundă, cu trei puncte mai puţin. Cele două echipe se vor întâlni pe 3 octombrie.

Sursa foto: Twitter Dinamo Kiev

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri