Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mircea Lucescu, calificare cu emoţii în play-off-ul Champions League. ”A fost un meci incredibil de dificil”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20811753/2/mircea-lucescu-1.jpg

Dinamo Kiev s-a impus marţi seara în Austria, cu Sturm Graz, scor 2-1, într-un meci contând pentru manşa secundă a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor. Echipa antrenată de Mircea Lucescu s-a calificat în play-off-ul competiţiei.

În meciul disputat în Austria, la Graz, pe arena Graz Liebenau, Hojlund a deschis scorul pentru Sturm Graz, în minutul 27. Cum în manşa întâi, Dinamo Kiev câştigase cu 1-0, s-a intrat în prelungiri.  Vivcharenko, jucător intrat în minutul 71, a înscris golul egalizator în minutul 97, iar în minutul 112 Tsygankov a tranşat calificarea stabilind scorul final.

Dinamo Kiev s-a impus cu 2-1 la Graz şi, cu 3-1 în ambele manşe, va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, cu echipa portugheză Benfica Lisabona.

Sturm Graz va evolua în grupele Conference League.

 

„A fost un meci incredibil de dificil, împotriva unei echipe foarte bune. Dacă înainte de meci, cu Fenerbahce, am fost calm şi încrezător că putem câştiga, astăzi totul a fost diferit. Ştiam că întâlnim o echipă foarte puternică, foarte bine pregătită fizic, cu jucători tineri. Sturm ştie cum să joace meciurile decisive şi au fost motivaţi. În astfel de situaţii, nu trebuie să le permitem să controleze partida. În schimb, i-am lăsat să plimbe mult mingea.

După cum am văzut, în ultimele 30 de minute, jucătorii lui Sturm nu puteau să-şi practice jocul. Schimbarea lui Garmash a venit din cauza faptului că a început să protesteze şi să fie nervos, fapt de neacceptat pentru un jucător profesionist cu experienţa sa. De asta l-am schimbat, pentru că ar fi putut crea multe probleme pentru echipa noastră”,
a declarat Mircea Lucescu, la finele partidei, citat de sport.ua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri