Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Mircea Lucescu, discurs sincer după eliminarea din play-off-ul Ligii: "Putea fi 7-0. Pentru noi e foarte greu!"

Champions League Publicat pe 24 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20830383/2/dinamo-kiev-2.jpg


Eliminat de Benfica după 0-2 în tur şi 0-3 la retur, Mircea Lucescu pune insuccesul din play-off-ul Ligii Campionilor pe seama situaţiei dificile prin care a trecut Dinamo Kiev din cauza invaziei Ucrainei de către Vladimir Putin.
 
Fără meci oficial timp de şapte luni, Dinamo Kiev a trecut de Fenerbahce şi Sturm Graz în primele două tururi preliminare, rezultate considerate miraculoase, dar drumul formaţiei din capitala Ucrainei s-a oprit marţi seară, pe Da Luz, după 0-5 la general cu Benfica. La finalul partidei retur, Mircea Lucescu a recunoscut superioritatea adversarului, dar a scos în evidenţă şi situaţia grea pe care a trebuit să o managerieze în ultimele luni:
 
"Avem o mare problemă. Nu e posibil să facem atâtea greşeli câte am făcut azi. Am spus înaintea meciului că Benfica e mai bună decât noi şi acesta era testul perfect. Putea să fie 6-0 sau 7-0. E o diferenţă mare între cele două echipe.
 
E foarte greu pentru o echipă aflată în situaţia noastră. Jucătorii noştri nu au mai ajuns acasă de luni de zile şi nu şi-au mai văzut familiile. Trebuie să începem campionatul acum, nu vreau să caut scuze. Benfica a fost echipa mai bună, tur-retur. Chiar şi aşa, am făcut meciuri foarte bune în Champions League.
 
Vreau să continuăm să jucăm fotbal. Vrea să arătăm o imagine a unei ţări care vrea să trăiască. Sper ca jucătorii să se recupereze mental după acest meci. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Va fi un an dificil", a declarat Mircea Lucescu.
 
Pentru Dinamo Kiev, drumul european va continua în grupele Europa League.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri