Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Mircea Lucescu e mulţumit de parcursul european al echipei sale. ”Am ajuns la nivelul acesta şi nimeni nu se aştepta şi cred că nu ne-am făcut de râs, în niciun fel"

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20070603/1/profimedia-0591779526.jpg

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au repetat eşecul din tur cu Villarreal, scor 0-2. Echipa ucraineană a jucat la fel de slab şi în returul din Spania.

La finalul partidei, tehnicianul român a recunoscut superioritatea adversarilor, care au fost decisivi nu doar prin calităţile individuale, ci şi prin experienţa la nivel înalt.

Mircea Lucescu a declarat că este foarte mulţumit de parcursul echipei sale din acest sezon.

"Da, e corect rezultatul, bineînţeles că e corect. Villarreal e o echipă cu mare experienţă, împotriva unei echipe care, când joacă la nivelul acesta, arată şi partea aia mai puţin plăcută, teama de a juca şi de a controla. Din păcate, au avut două situaţii, două greşeli mari în zona centrală a apărării, au profitat, au marcat. 

O echipă cu jucători care nu iartă, atunci când au o singură ocazie. Noi trebuie să ne facem în continuare trei, patru ocazii, pentru a marca o dată. În orice caz, o bună experienţă pentru noi. Am ajuns la nivelul acesta şi nimeni nu se aştepta şi cred că nu ne-am făcut de râs, în niciun fel", a declarat Mircea Lucescu, la finalul returului cu Villarreal.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele