Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Mircea Lucescu, în continuare un antrenor interesant. UPDATE: Românul a cofirmat că a existat interes din partea lui Fenerbahce

Stranieri Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20685402/1/mircea-lucescu.jpg

Mircea Lucescu (76 de ani) nu duce lipsă de oferte după izbucnirea războiului din Ucraina şi oprirea campionatelor de acolo. Astfel, antrenorul român este dorit de o formaţie din Turcia, care l-a vrut şi în trecut de altfel, Fenerbahce.

UPDATE joi (19 mai), ora 17:14: Mircea Lucescu a confirmat că a fost dorit de Fenerbahce, că a fost pe lista turcilor. Au existat discuţii, dar acum acestea nu mai sunt de actualitate.

”Am contract până în 2024, deocamdată nu pot să las echipa în haosul ăsta. Oferte există, foarte serioase... am avut şi de la Fenerbahce! Dar momentan lucrurile nu mai sunt valabile.

Eu nu pot să las Dinamo Kiev în situaţia asta. Pentru nimic în lume. Ar fi un semn de laşitate. Plus de asta eu am trecut prin toate în fotbal.

Şi prin războaie... dar niciodată n-am trecut printr-o situaţie în care să joc în competiţii europene fără să am meciuri în campionat.

Acum este vorba de un alt timp de organizare. Am nevoie de un meci la nivel important în fiecare săptămână”, a declarat Mircea Lucescu, conform Gsp.


Ştirea iniţială 

Informaţia a venit de la sport.ua, care a dat detalii importante în privinţa posibilităţii ca Mircea Lucescu să meargă la Fenerbahce. ”Il Luce” este pe listă alături de mai multe variante, dar rămâne de văzut în ce condiţii vor înainta posibilele negocieri dintre părţi, dintre clubul din Turcia şi antrenorul român.

Mircea Lucescu a făcut un gest superb de Paşte. El a invitat la masă jucătorii de la Dinamo Kiev, precum şi familiile acestora. Evenimentul a avut loc la Snagov şi au participat aproximativ 70 de persoane.

Experiementatul a fost la Cluj-Napoca săptămâna trecută, când echipa sa a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, în cadrul unui meci caritabil, pentru ajutorarea celor afectaţi de război. Cei de la Dinamo Kiev vor juca în următoarea perioadă amicale cu: Borussia Dortmund, Dinamo Zagreb şi FC Basel.

„I-am strâns pe toţi la Snagov, 65-70 de persoane, şi am făcut o masă de Paste, cum e normal. Pe malul lacului, a fost foarte bine. Total diferit faţă de ce ar fi putut face ei acasă, dar am încercat să le pun zâmbetul pe buze, să se bucure şi ei de ziua Paşte, aşa cum trebuie.     

(n.r. despre următoarele partidei) În sfârşit o echipa mare acceptă să joace un amical caritabil, umanitar, e vorba de Dortmund, unde ştiu ce tip de suporteri au, care vin oricum, la orice meciuri, indiferent de nivel, Champions League sau campionat sau cupă sau meciuri amicale.    

Deci este foarte important pentru noi. Jucătorii au nevoie de aceste meciuri pentru că pregătesc meciul cu Scoţia, de calificare. Pe data de 4 mai, seara, sunt la dispoziţia echipei naţionale. Până în 1 (n.r. iunie) este destul de mult timp pentru a pregăti foarte bine meciul”
, a dezvăluit tehnicianul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele