Ultima oră
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini

Mircea Lucescu, precaut, înainte de meciul care-l poate duce în grupele Champions League. „Nu s-a schimbat nimic faţă de meciul de acum o săptămână”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19496751/1/luce.jpg

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev sunt la doar un meci de grupele Ligii Campionilor. Vicecampioana din Ucraina a câştigat manşa tur cu Gent, în depasare, scor 2-1. Returul se vede în direct pe Look Plus.

Mircea Lucescu a declarat înainte de meci că nu este nimic jucat, iar avantajul obţinut în Belgia este unul firav. De asemenea, el a mai precizat că jucătorii sunt bine pregătiţi.

„Nu s-a schimbat nimic faţă de meciul de acum o săptămână, chiar dacă am câştigat în deplasare. Jucătorii sunt bine pregătiţi şi sunt convins că vor lupta până în ultimul minut. Nu acordăm prea mare atenţie rezultatelor mai slabe ale adversarului.

În ultimul meci de campionat, spre exemplu, au avut multe momente în care au jucat foarte şi bine şi au avut multe ocazii. Au jucat un fotbal minunat”, a declarat Mircea Lucescu într-un interviu acordat postului Fotbal 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri