Ultima oră
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm

Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”

UTA Arad Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21539525/1/fc-universitatea-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-04-02-2024-1.jpg

Mircea Rednic s-a arătat deranjat de sancţiunea primită de UTA, în urma incidentelor de din meciul cu Dinamo.

Arădenii au primit patru runde de suspendare după incidentele întâmplate la meciul cu Dinamo din ultima etapă a sezonului regulat. Concret, UTA va trebui să joace fără spectatori următoarele patru meciuri de pe teren propriu. 

Tehnicianul „Bătrânei Doamne”, Mircea Rednic, nu înţelege decizia aceasta atât de drastică şi speră ca pedeapsa să fie redusă de Comisia de Apel.

„Ce Dumnezeu, eu cu ce am greşit? De când sunt la UTA tot timpul intervine câte ceva şi noi nu putem să ne desfăşurăm activitatea. Vorbesc şi cu renovarea gazonului, am fost obligaţi să jucăm 8 meciuri în deplasare, pentru că şi alea pe care le-am jucat acasă tot în deplasare au fost.

Am făcut eforturi, am pornit de la zero, s-a format o echipă, ne-am luptat să câştigăm un loc care să ne permită să jucăm mai multe meciuri acasă şi acum să primim vestea că următoarele patru meciuri le vom juca fără suporteri. Pe noul gazon de la Arad avem cinci victorii şi un egal, contează foarte mult să jucăm cu suporterii alături.

Decizia nu mi se pare corectă, ţinând cont că nu noi am organizat meciul. Poate s-a profitat ca să se dea un exemplu, pentru că fost şi acel Rapid – FCSB, în care s-au aruncat torţe şi petarde şi ce s-a dat de la Comisie? O amendă mică şi s-a închis un sector.

De ce tocmai la acest meci s-a luat această decizie drastică? Nu vreau să intru prea mult în detalii, dar eu am fost acolo la începutul jocului şi suporterii noştri au fost provocaţi pentru că au venit torţele şi petardele spre ei din zona suporterilor de la Dinamo”, a declarat Mircea Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele