Ultima oră
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift

Mircea Rednic, asaltat de fane! "Toate au venit să mă vadă"

UTA Arad Publicat de Tudor Moisa pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21501315/1/farul-constanta-uta-arad-superliga-superbet-26-10-2023.jpg

UTA Arad întâlneşte Petrolul Ploieşti, sâmbătă, de la 14:00, în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mircea Rednic a mers la spital, luni dimineaţă, după ce a ameţit în timpul antrenamentului.

Sorin Botiş şi Daniel Chiorean au mers cu Rednic la spital, unde a fost supus unor investigaţii suplimentare pentru a se vedea cauzele stării în care s-a aflat la antrenament.

În august 2023, după meciul cu FCSB, Rednic a suferit un infarct, fiindu-i montat un stent. El a stat internat în spital timp de o săptămână.

Acum, Rednic a vorbit, la conferinţa de presă premergătoare cu Petrolul, despre incidentul de luni. Tehnicianul arădenilor a oferit un discurs savuros şi a menţionat că toate femeile din spital au venit să îl vadă.

”Aici nu mai pot să fac un control sau ceva. Am intrat în spital, deja toată lumea se agita. Toate fetele frumoase din spital şi pacientele… toate au venit să mă vadă.

A fost o ameţeală care a apărut aşa din senin. Nu uitaţi că noi după meci am venit cu autocarul şi nu ştiu dacă mi-a făcut bine.

Ce, voi nu ameţiţi? Ce Dumnezeu? Toată lumea mai are probleme şi acum nu trebuie să facem un caz. Dacă Doamne-Doamne face un semn, n-am ce să fac. N-avem ce să facem. Când ţi-e scris, te duci. Dar nu e cazul, aşa că nu (n.r. râde), încă n-aţi scăpat de mine”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploieşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele