adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

Mircea Rednic, şanse mici să ajungă la Chindia. Cine este favorit să preia echipa

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20863717/1/mircea-rednic.jpg

Mircea Rednic are şanse să revină în Superliga. El poartă negocieri cu cei de la Chindia pentru a-l înlocui pe Adrian Mihalcea, plecat de la echipă după 0-1 la Mediaş cu Universitatea Cluj.

Cei de la GSP.ro scriu că tratativele au intrat în impas, deoarece tehnicianul a solicitat un salariu de 12.000 de euro şi fiica sa Luana să se ocupe de transferuri. Astfel, noul favorit să preia banca tehnică este Erik Lincar, liber de contract, după ce s-a despărţit recent de Universitatea Cluj.

Chindia se află pe ultima poziţie în SuperLigă, cu doar trei puncte acumulate până în acest moment.

”Încă nu m-am decis dacă revin în fotbalul românesc. Am avut o discuţie cu cei de la Chindia acum două săptămâni. Am refuzat între timp alte două oferte din Superliga. Că am tot văzut că vorbesc foşti colegi de-ai mei, dinamovişti…

Alţii au dat echipa unora şi au retrogradat-o… Nu mă mai grăbesc să iau o decizie pentru că am şi două propuneri din străinătate. M-a deranjat puţin că discuţiile le-am purtat acum două săptămâni şi s-au întârziat, s-a pierdut timpul şi s-au mai pierdut nişte meciuri.

Probabil, însă, că o fi fost decizia corectă, o fi vorba de o clauză de reziliere. Nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că echipa are antrenor. Am vrut doar să îi liniştesc pe foştii mei colegi”,
a declarat Rednic pentru ProSport, cu privire la posibilitatea de a prelua Chindia.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri