Ultima oră
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor

Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20398456/1/vlcsnap-2020-07-12-20h41m43s860.png

Imediat după "debarcarea" lui Bonetti, fanii-acţionari, Iuliu Mureşan şi Nicolae Badea s-au îndreptat spre Mircea Rednic şi Vasile Miriuţă, în această ordine. Dinamovist vechi şi antrenorul care a adus ultimul titlu, în 2007, Rednic e liber de contract după despărţirea de Farul Constanţa, iar relaţia foarte bună pe care o are cu Nicolae Badea a dus cu gândul la o revenire.

Administratorul judiciar al echipei, Răzvan Zăvăleanu a declarat că s-a discutat cu Rednic doar de principiu, iar antrenor va fi Sorin Colceag, confirmat deja de Iuliu Mureşan la începutul săptămânii.

"Am avut discuţii cu mai mulţi antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti. Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuţie de principiu. Sorin Colceag va rămâne antrenorul nostru până când vom rezolva situaţia cu Dario Bonetti. Să ştiţi că discuţiile cu domnul Rednic au fost doar de principiu.", a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Digi Sport.

Colceag le-a mai pregătit în cariera sa de ”principal” pe Gloria Popeşti Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 şi Zimbru Chişinău. Acesta a mai lucrat la Centrul de Copii şi Juniori ai Rapidului, începându-şi cariera ca antrenor de portari la Viitorul Constanţa. Colceag a mai fost ”secund” la Universitatea Cluj.

Fost portar, Colceag a făcut parte din lotul lui Dinamo în sezonul 1989-1990, când sub comanda lui Mircea Lucescu roş-albii au cucerit eventul în Romaânia şi au prins semifinalele Cupei Cupelor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele