Ultima oră
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!

Mircea Rednic se poate întoarce în SuperLigă! "Puriul" e chemat să o salveze pe Chindia Târgovişte de la retrogradare. Reacţia antrenorului

Chindia Târgoviște Publicat pe 19 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20863187/1/mircea-rednic.jpg


Mircea Renic (60 de ani) e foarte aproape de revenirea ca antrenor în SuperLigă. Fostul fundaş se află în negocieri avansate cu Chindia Târgovişte, acolo unde-l va înlocui pe Adrian Mihalcea, plecat de la echipă după 0-1 la Mediaş cu Universitatea Cluj.

UPDATE ora 12:10: Mircea Rednic recunoaşte discuţiile cu Chindia Târgovişte, unele care durează de mai bine de două săptămâni. Fostul fundaş stânga e deranjat că negocierile nu s-au concretizat la acel moment şi că echipa a mai pierdut între timp nişte meciuri şi susţine că mai are şi două variante din afara României, după ce a mai refuzat alte două propuneri din SuperLigă:
 
"Încă nu m-am decis dacă revin în fotbalul românesc. Am avut o discuţie cu cei de la Chindia acum două săptămâni. Am refuzat între timp alte două oferte din Superliga. Că am tot văzut că vorbesc foşti colegi de-ai mei, dinamovişti…
 
Alţii au dat echipa unora şi au retrogradat-o… Nu mă mai grăbesc să iau o decizie pentru că am şi două propuneri din străinătate. M-a deranjat puţin că discuţiile le-am purtat acum două săptămâni şi s-au întârziat, s-a pierdut timpul şi s-au mai pierdut nişte meciuri.
 
Probabil, însă, că o fi fost decizia corectă, o fi vorba de o clauză de reziliere. Nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că echipa are antrenor. Am vrut doar să îi liniştesc pe foştii mei colegi", a spus Rednic, pentru ProSport.
 
Singura echipă fără victorie în primele zece etape, perioadă în care a strâns doar trei rezultate de egalitate, CS Mioveni are nevoie de un restart pentru a duce lupta dură pentru evitarea retrogradării, iar şefii clubului târgoviştean l-au contactat pe Mircea Rednic, antrenor liber de contract din luna decembrie a anului trecut, atunci când s-a despărţit de Dinamo. Conform Playsport.ro, "Puriul" şi-a dat acordul de principiu pentru a semna cu Chindia şi a vizitat baza de pregătire de la Aninoasa, semn că vrea să se obişnuiască rapid cu condiţiile de pregătire. Rednic e aşteptat să semneze în cel mai scurt timp şi are un obiectiv clar: evitarea retrogradării!
 
Cum SuperLiga ia pauză pentru meciurile echipei naţionale, Rednic vrea să folosească această periaodă pentru a cunoaşte lotul de jucători şi, eventual, a găsi alţi fotbalişti liberi de contract care să-l ajute în încercarea de a-i menţine pe târgovişteni pe prima scenă a fotbalului românesc. După startul greu, un argument în favoarea Chindiei ar fi revenirea la Târgovişte, autorităţile locale anunţând că echipa se poate întoarce pe stadionul din localitate după o pauză de mai bine de trei ani!

Mihalcea şi-a anunţat plecarea

”Am intrat foarte bine în repriza a doua, cu două ocazii mari. Am dominat copios şi ultimele 25 de minute. S-au dăruit, au înţeles că era o şansă mare pentru noi azi. N-am reuşit şi din păcate uitaţi-vă în ce situaţie suntem.
 
Cred că se vor lua măsuri. Dacă aş fi câştigat aici, aş fi continuat, aşa ne-am înţeles. Aşa, nu văd cum să rămân. Echipa e blocată în faţa porţii. Am condus multe jocuri, dar nu am câştigat. Chiar nu sunt supărat. Au alergat până în ultimul minut, dar asta a fost. Fotbaliştii au nevoie de un declic, e clar că e nevoie de o schimbare”, a spus Adrian Mihalcea.
 
Chindia se află pe ultima poziţie în SuperLigă, cu doar trei puncte acumulate până în acest moment.
mail-share icon Email
viewscnt