Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Mirel Rădoi a fost refuzat de secundul pe care voia să-l aducă la U. Craiova. Ce s-a întâmplat

CS Universitatea Craiova Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20811093/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg

Mirel Rădoi şi-a constituit stafful tehnic pe care îl va avea la Universitatatea Craiova după ce a fost numit antrenor principal, dar oamenii aleşi au fost stabiliţi de el după ce a fost refuzat de una din variante. Rădoi a vrut să îl aducă pe postul de secund pe Florin Constantinovici, dar acesta, acum sub contract cu Federaţia Română de Fotbal, a anunţat că va rămâne pentru a-l ajuta pe Edi Iordănescu.

Florin Constantinovici a fost sunat de Mirel Rădoi pentru a merge alături de el la Universitatea Craiova, dar acesta a spus, potrivit Fanatik, că preferă să rămână asistentul lui Edi Iordănescu. Astfel, Rădoi s-a redirecţionat, iar stafful său tehnic va fi format din Mihai Ianovschi, antrenor secund, Robert Tufişi, antrenor cu portarii, şi de Ionuţ Stancu şi de Vergil Andronache, ei fiind parte din vechiul staff.

Fostul selecţioner Mirel Rădoi a preluat, marţi, conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova, el fiind prezentat oficial într-o conferinţă de presă. Rădoi îi succede la gruparea olteană lui Laszlo Balint, de care Universitatea Craiova s-a despărţit în urmă cu câteva ore.

Reacţia lui Rădoi după semnarea contractului cu U. Craiova:

Nu o să auziţi cuvinte măreţe de la mine, pentru că sunt venit să muncesc în primul rând, să rezolvăm problemele care sunt. Dacă n-ar fi fost probleme n-aş fi fost în faţa dumneavoastră şi probabil Balint ar fi rămas. Nu putem să promitem ceva ce nu putem avea în mână.

Performanţele nu pot fi făcute decât dacă luăm fiecare meci în parte. Cel mai important meci pentru noi este meciul de joi. Pot să spun că este un vis împlinit. Mi-am dorit din momentul în care am început să antrenez că aş vrea la unele cluburi.

N-aş vrea să se speculeze că partea financiară ar conta mai mult sau mai puţin. Condiţiile sunt altele şi au fost acceptate şi de o parte şi de cealaltă”, a declarat Rădoi.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri