Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21220711/1/mire.jpg

Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova nu în cele mai bune condiţii, fiind certat, în urma experienţei din Bănie, cel puţin cu Sorin Cârţu. Acum, la luni bune după ce antrenorul a finalizat mandatul de la Universitatea Craiova, a recunoscut că, de fapt, nu s-a certat niciodată cu preşedintele Craiovei şi că acesta nu a intervenit niciodată peste el la echipă. 

Mirel Rădoi, fostul selecţioner al României, a fost concediat de conducerea grupării de Al-Tai, ocupanta locului 7 din campionatul Arabiei Saudite, după eşecul în faţa formaţiei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, scor 0-2.

Mirel Rădoi a preluat-o pe Al-Tai din ianuarie 2023, perioadă în care a prins pe bancă 13 meciuri soldate cu 4 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri. Rădoi a lăsat echipa pe locul 7, în afara pericolului de retrogradare, deşi a găsit gruparea pe locul 9, cu emoţii serioase în acest sens.

Tehnicianul şi-a găsit angajament, după doar şase zile! El a fost prezentat de Al-Bataeh, echipă proaspăt promovată în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, la finalul lunii mai.

Recent, Mirel Rădoi a vorbit despre experienţa la Universitatea Craiova. Fostul selecţioner susţine că nimeni nu i-a impus vreodată ca vreun jucător să intre în primul 11 sau să joace într-un anumit meci. 

”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”

”Nu, de impuneri şi de intervenţii, nu. Dar de sugestii, da. Dar toate formulate într-un cadrul diplomat. Şi care pe moment m-au agitat şi le-am spus. Am discutat despre un fundaş cu nea Sorin (n.r. Cârţu), de exemplu. Mi-a zis: 'Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?'. Dar niciodată nea Sorin n-a venit să-mi spună ce să fac. Poate s-a înţeles când am avut cearta aia că nea Sorin a încercat să se bage peste mine. 

Nu, niciodată n-a venit să-mi zică bagă-l pe Mirel în locul lui X. Eu am avut libertatea de a alege. Mie nu mi-au plăcut discuţiile din afară. Că el s-a folosit de experienţa de antrenor să facă anumite statistici sau expuneri tactice publice.... Nu, pentru că n-ai fost la antrenamentele mele! Nu poţi să vorbeşti de extreme într-un sistem 5 - romb - 1. Nu ai cum! Nu că nu le-ar şti. Sunt sigur că le ştie mai bine ca mine. Dar felul cum le-a nuanţat..”, a declarat Mirel Rădoi pentru GSP. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri