Ultima oră
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

Mirel Rădoi, încrezător înainte de partida cu Zorya. ”Băieţii vor să demonstreze că meciul tur a fost un accident”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20812554/1/rad.jpg

Mirel Rădoi (42 de ani) este încrezător înainte de partida cu Zorya Luhansk şi le pregăteşte o surpriză ucrainenilor.

Universitatea Craiova va juca returul cu Zorya cu Mirel Rădoi pe bancă, după ce Laszlo Balint a fost dat afară din cauza rezultatelor slabe cu care au început oltenii noul sezon. Partida din turul III preliminar de Conference League este una vitală pentru Craiova, care trebuie să întoarcă rezultatul din maşa tur, 1-0.

Mirel Rădoi nu a dat foarte multe detalii despre primul 11 pe care îl va folosi în partida de joi, dar a lăsat să se înţeleagă că Dan Nistor, jucătorul pe care l-a readus la echipă, ar putea juca din primul minut. 

”Rezultatul nu a fost pe placul nostru, dar cred că mâine seară lucrurile se vor schimba. Nu putem îmbunătăţi mari lucruri, vom încerca din ideile pe care le avem, să le transpunem echipei. Băieţii sunt pregătiţi, încrezători, mai ales după victoria din ultima etapă de campionat. Nu intru în multe detalii cu Nistor, pentru că le-am spune adversarilor ce avem de gând să facem.

În mare, am idee despre primul 11, dar decizia o luăm abia mâine după masa de prânz. Egalăm balanţa pentru că jucăm acasă, echipa vine după o victorie în campionat şi băieţii vor să demonstreze că meciul tur a fost un accident.

Zorya, cu cât va avea mai multe meciuri în picioare, cu atât va arăta mai bine. Evident, o echipă nu poate să stea 90 de minute doar în apărare sau doar în atac”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri