Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Mirel Rădoi, lăudat de Gigi Becali. Ce a spus patronul FCSB-ului, după ce finul său i-a calificat pe olteni în play-off-ul Conference League

FCSB Publicat pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20814011/2/mire.jpg


Gigi Becali nu s-a putut abţine să nu vorbească despre Mirel Rădoi, finul său, numit zilele trecute antrenor principal la U. Craiova, care a debutat cu un succes clar în faţa formaţiei Zoria Luhansk (3-0) şi i-a dus pe olteni în play-off-ul Conference League.

Becali a vorbit la superlativ despre fostul mijlocaş al FCSB-ului, spunând despre Mirel Rădoi că este un antrenor mare după un astfel de succes în faţa echipei din Ucraina, după ce oltenii au pierdut primul duel, turul, scor 0-1. Omul de afaceri a declarat că Zoria Luhansk nu este o echipă puternică, doar că fostul antrenor al Craiovei, Laszlo Balint, nu a ştiut să pregătească duelul.

Am rămas surprins de calificarea Craiovei! Sunt de 20 de ani în fotbal, dar azi mi-am dat seama că e foarte important antrenorul. Contează mult! A fost o diferenţă clară, e calificarea lui Mirel Rădoi. Echipa aia nu era extraordinară, dar Craiova nu avea antrenor, cu tot respectul pentru Balint”, a declarat Becali la Pro Arena.

Universitatea Craiova - Zoria Luhansk, 3-0. Calificare entuziasmantă a oltenilor, la debutul lui Rădoi! Hapoel Beer Sheva, adversarul din play-off

Universitatea Craiova a predat o lecţie de fotbal Zoriei Luhansk, 3-0, în direct la Prima Sport 2, la debutul lui Mirel Rădoi. Raul Silva, Baiaram şi Bancu au marcat golurile unei calificări superbe, oltenii urmând să-i înfrunte pe israelienii de la Hapoel Beer Sheva pentru un loc în grupe.

Entuziasmul venirii lui Rădoi pe banca tehnică a echipei a adus peste 20.000 de suporteri pe "Ion Oblemenco", iar aşteptările le-au fost confirmate devreme. În minutul 5, Raul Silva s-a înălţat perfect la centrarea lui Baiaram, iar lovitura sa de cap, la colţul lung, a anulat avantajul luat în tur de către Zoria. Fără să facă pasul în spate, Craiova a menţinut presiunea, iar Bancu (20) şi Koljic (30) au tras alte semnale de alarmă. În minutul 41, Paul Papp a avut o şansă mare de a face 2-0 înainte de pauză, dar lovitura sa de cap s-a dusp e lângă poartă.

După pauză, ucrainenii au fost sufocaţi şi mai mult de ritmul impus de linia de mijloc a oltenilor, iar Baiaram şi Bancu au avut nevoie de două minute (53 şi 56) pentru a decide calificarea: primul a înscris cu un vole superb, de la marginea careului, iar al doilea a închis calculele cu un şut la colţul lung. 3-0 sau, altfel spus, debutul perfect pentru Rădoi în noua aventură europeană!

Calificată de manieră impresionantă în play-off, Craiova mai are un pas până la grupe, urmând să dea peste Hapoel Beer Sheva, echipa israeliană care s-a distrat cu Lugano (2-0 în tur, 3-1 în retur) în runda a treia preliminară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele