Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Mirel Rădoi, prezentat ca antrenor al Universităţii Craiova: "E un vis îndeplinit. Nu pot garanta campionatul!"

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20810514/3/rad.jpg

Mirel Rădoi a ajuns la un acord final cu Mihai Rotaru pentru a prelua Universitatea Craiova şi a-l înlocui pe Laszlo Balint, demis oficial în cursul zilei de marţi. Fostul selecţioner va fi prezentat într-o conferinţă de presă care va fi susţinută de la ora 16:30, LIVE TEXT pe www.primasport.ro.

UPDATE ora 16:40: Mirel Rădoi, la primele declaraţii ca antrenor al Craiovei:
 
"Sunt puţin emoţionat. Mă bucur să fiu la acest eveniment, pentru mine unul fericit. Nu aş vrea să ţin un discurs prea lung, l-aş supăra pe nea Sorin Cârţu. Nu veţi auzi cuvinte măreţe de la mine, sunt venit să muncesc şi să rezolvăm problemele care sunt. Dacă nu aş fi fost probleme, n-aş fi fost în faţa dumneavoastră. Aş vrea să încep prin a-i mulţumi lui Laszlo Balint pentru ce a făcut. Nu vă voi arunca cuvinte măreţe, pentru că nu putem promite ceva ce nu putem avea în mână. Marile performanţe pot fi făcute doar luând fiecare meci în parte, iar primul e meciul de joi. Pot spune că e un vis îndeplinit, v-am spus la un moment dat că într-o zi voi fi antrenorul Craiovei. 
 
Condiţiile au fost altele la începutul sezonului. Acum sunt acceptate şi de o parte, şi de cealaltă. Încep să-mi fac de aici cartea de vizită. Va trebui să fim concentraţi, noi, ca staff, suntem nerăbdători. Nu mai aveam răbdare să stau acasă, chiar şi familia mă gonea să-mi găsesc ceva. Până acum, doar vedeam meciuri şi citeam cărţi, iar lucrul ăsta mă frustra oarecum.
 
Florin Constantinovici are un contract cu FRF, vom vedea cum decurg lucrurile. Nu aş vrea să intrăm în problemele Federaţiei. Nici nouă nu ne-ar pica bine.
 
Cred că înainte de toate trebuie să depistăm problemele din partida tur şi să nu se mai repete la retur. Apoi să tragem speranţe să ne calificăm sau să mergem în prelungiri. În momentul de faţă, datele problemei sunt altele. În urmă cu mulţi ani nu erau aceste aparaturi, dar putem accesa antrenamentele, care au fost filmate şi depuse într-un server. 
 
Aici e o discuţie pe care am avut-o cu clubul. Nu sunt de acord ca eu, antrenor, să aduc juătorii. Se pot ivi probleme. Va trebui ca lucrurile să fie foarte clare: ambele părţi să fie de acord cu aducerea jucătorului. Acel jucător poate fi de oriunde, dacă se încadrează la calităţile pe care le cerem noi pe acea poziţie.
 
Noi, la FRF, asta făceam zi de zi. Dacă stau repede să calculez, sunt aproape 200 de jucători pe care i-am monitorizat. Am participat la toate cantonamentele echipelor care dădeau jucători la naţională. Avem analize vis-a-vis de echipe şi de sistemele lor de joc.
 
Vînă şi Nistor vor fi în programul echipei, vor reveni. Vreau să am toţi jucătorii la dispoziţie şi, în funcţie de antrenamente, vom decide. Dar da, se vor întoarce la antrenamente. 
 
Din exterior, bănuiesc că ştiu destul de bine lotul. Nu aş vrea să facem o evaluare publică acum. Vom vedea cu timpul, după ce vom face o evaluare clară, pe ce poziţii vom avea nevoie de jucători. Chiar dacă am unele idei, va trebui să vedem cum se prezintă jucătorii. 
 
E prematur să vorbim despre obiective măreţe. Cred că cel mai important e să ne calificăm joi, apoi calificarea în play-off. Nu mă veţi auzi că vin să spun că voi câştiga campionatul, pentru că nu pot garanta aşa ceva. Nu veţi auzi de la mine aşa ceva, pentru că nu pot promite ceva ce e virtual, nu e palpabil

Eu nu am aşteptări de la suporteri. I-am observat la toate meciurile, au urmat şi încurajat echipa. Dacă-i vrem alături, primul pas trebuie făcut de noi prin schimbarea atitudinii"
, a spus Rădoi.
 
Nemulţumită de jocul echipei sub comanda lui Balint, conducerea oltenilor i-a făcut bagajele antrenorului după doar şapte meciuri ca A1 în Bănie, miza fiind întoarcerea scorului cu Zoria Luhanks (0-1 în turul din Polonia) şi calificarea în play-off-ul Conference League. În acest sens, Rădoi a fost convins cu un salariu de 17.000 de euro pe lună, dar şi cu promisiunea că Mihai Rotaru va face transferuri care vor întări lotul de jucători. 
 
În ziua în care Balint a fost demis, Rădoi se va prezenta în faţa jurnaliştilor, de la ora 16:30, în ceea ce va fi conferinţa de prezentare ca noul antrenor al echipei cu care a negociat şi în vară, după plecarea lui Reghecampf şi înaintea venirii lui Balint. Cât despre "Giuszi", el va pleca de la Craiova cu o despăgubire de 50.000 de euro, dar şi cu regretul că nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor create în jurul său.

”Universitatea Craiova şi domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăţi în jurul orei 17:00. Forza Ştiinţa!

Şi nu uitaţi că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forţăm calificarea, în premieră de la revenirea Ştiinţei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League”,
este comunicatul oltenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri