Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Mirel Rădoi regretă plecarea de la Universitatea Craiova: ”Nu mi-a fost absolut deloc uşor”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21217366/1/radoi.jpg

Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova nu în cele mai bune condiţii, fiind certat, în urma experienţei din Bănie, cel puţin cu Sorin Cârţu. Acum, la luni bune după ce antrenorul a finalizat mandatul de la Universitatea Craiova, a recunoscut că are oarecare resentimente în urma celor întâmplate, a faptului că a plecat de acolo.

Rădoi a afirmat recent că nu i-a fost uşor să plece de la U. Craiova, că ar fi vrut cumva să continue, iar decizia a luat-o în urma unui meci, în urma unei discuţii cu jucătorii în vestiar.

Antrenorul simţea un entuziasm general în preajma echipei, până la suporterii din oraş. (N.r. - La care îţi pare mai rău că ai renunţat? La FCSB, la naţionala mare sau la Craiova? De la care ai plecat cu inima îndoită? De la care simţi că dacă ţi s-ar mai fi dat un pic mai mult timp, ai fi făcut ce trebuie?)

De la Craiova! Puţin regret am avut şi când am plecat de la tineret, vă spun sincer. Aş fi vrut să termin mandatul cu o nouă calificare. Dar cel mai mare regret a fost acum, la Craiova. Nu mi-a fost absolut deloc uşor când am luat decizia aceea. Şi nu doar după discuţia din vestiar cu echipa şi cu băieţii, vorbesc despre ce s-a întâmplat în ...

(N.r. - În oraş sau cum? Simţeai entuziasm?) Tot, şi cu suporterii. Chiar mi-a fost greu să iau decizia asta, dar simţeam că situaţia nu se îndreaptă într-o direcţie bună, că nu duce la nimic bun.

Se putea întâmpla acelaşi lucru puţin mai târziu. Asta e impresia mea. Se derulau lucrurile în aşa fel încât mai devreme sau mai târziu tot trebuia să-mi dau demisia”, a spus Mirel Rădoi pentru GSP.

Mirel Rădoi, prezentat recent la noua echipă

Mirel Rădoi, fostul selecţioner al României, a fost concediat de conducerea grupării de Al-Tai, ocupanta locului 7 din campionatul Arabiei Saudite, după eşecul în faţa formaţiei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, scor 0-2.

Mirel Rădoi a preluat-o pe Al-Tai din ianuarie 2023, perioadă în care a prins pe bancă 13 meciuri soldate cu 4 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri. Rădoi a lăsat echipa pe locul 7, în afara pericolului de retrogradare, deşi a găsit gruparea pe locul 9, cu emoţii serioase în acest sens.

Tehnicianul şi-a găsit angajament, după doar şase zile! El a fost prezentat de Al-Bataeh, echipă proaspăt promovată în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, la finalul lunii mai.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri