Ultima oră
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă

Mirel Rădoi, veste excelentă! Fundaşul a revenit în lotul Universităţii Craiova şi ar putea juca în partida cu FCSB

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20861183/1/mirel-radoi-craiova.jpg

Raul Silva (32 de ani) a absentat în ultimele partide jucate de Universitatea Craiova în SuperLiga României, dar, surprinzător, fundaşul brazilian s-a recuperat chiar înaintea derby-ului cu FCSB, care va fi LIVE pe Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:30.

Apărătorul a fost surprins la antrenamentele formaţiei oltene, iar Mirel Rădoi ar putea să-l folosească în duelul cu FCSB, de pe ”Ion Oblemenco”. Ar fi o surpriză mare dacă Silva va intra, mai ales că a avut evoluţii bune până să iasă din echipă din cauza problemelor medicale.

Practic, fundaşul n-a mai jucat de la returul cu Hapoel Beer Sheva, din Conference League, pierdut de olteni la loviturile de departajare, din urmă cu aproximativ trei săptămâni. Le-a lipsit oltenilor în ultimele patru meciuri din SuperLiga României.

În actuala stagiune, Silva are 9 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă.

Raul Silva (32 de ani) a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova în această vară. Fundaşul portughez a semnat un contract pe doi ani cu formaţia pregătită la acel moment Laszlo Balint, dar rămas o piesă importantă şi după numirea lui Mirel Rădoi.

Fundaşul central a aparţinut de Maritimo, dar stagiunea trecută a evoluat sub formă de împrumut la Estoril, pentru care a bifat 19 partide în toate competiţiile. El va avea serios de tras pentru a prinde un loc de titular în echipa lui Laszlo Balint. Pe postul său mai sunt în lot: Paul Papp, Valentin Screciu şi Valerică Găman.

  • Atletico Paranaense, Remo Sport Recife, Arapongas, Criciuma, Londrina, Paysandu, Figueirense şi Caeara, din Brazilia. În Portugalia a jucat la Maritimo, Braga şi Estoril sunt echipele pe care le are Silva în CV.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri