Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Mirko Ivanovski s-a înţeles cu Petrolul! UPDATE: Atacantul macedonean, prezentat

Superliga Publicat pe 20 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20745770/1/dinamo.jpg

Petrolul a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor, după promovarea în Casa Liga 1. A ajuns la un numitor comun cu atacantul Mirko Ivanovski, în vârstă de 32 de ani, care sezonul trecut a retrogradat cu Dinamo în Liga 2.

UPDATE luni (20 iunie), ora 11:45: Petrolul a oficializat venirea lui Ivanovski, care a semnat un acord pe doi ani:

Clubul nostru a ajuns la un acord cu atacantul nord-macedonean Mirko Ivanovski, acesta semnând, cu FC Petrolul Ploieşti, un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

În vârstă de 32 de ani, Mirko Ivanovski are o experienţă bogată la nivel înalt. Fost internaţional nord-macedonean, cu 27 de prezenţe şi un gol marcat în prima reprezentativă a ţării sale, Ivanovski este şi un bun cunoscător al fotbalului românesc, activând, de-a lungul carierei, pentru trei formaţii din Liga 1: Astra Giurgiu, în perioada 2012-2014 (59 partide/13 goluri marcate), CFR Cluj, între 2014 şi 2015 (18 partide/3 goluri marcate), şi Dinamo Bucureşti, în stagiunea 2021-2022 (27 partide/4 goluri marcate).

Bun venit, Mirko Ivanovski!”.


Informaţiile iniţiale 

Informaţia a fost confirmată chiar de atacantul macedonean, astfel că prezentarea este doar o chestiune de timp. ”Gata, ne-am înţeles, totul e clar! Cu Dinamo am încheiat, am renunţat la un salariu din cele trei. Nu negociem pentru restul. Am transmis să-mi plătească atunci când vor avea bani. 

Nu pun presiune. Sper să nu ajungem la memorii. Nu ar fi frumos. Eu sunt înţelegător. Pot renunţa şi eu la un salariu, nu e problemă, dar de restul... 

Măcar un salariu să-mi plătească din cele trei restante! Oricum, dacă nu sunt bani, în 2-3 luni intră în faliment! Sper să nu se ajungă la asta, în primul rând, pentru binele lui Dinamo”, a declarat Ivanovski pentru GSP.

Ivanovski a ajuns la Dinamo în septembrie 2021, din postura jucătorului liber de contract, după despărţirea de maghiarii de la Diosgyor, dar iată că nu va continua acolo după retrogradarea în Liga 2, aşa cum părea iniţial.

 4 goluri în 26 de partide a reuşit Ivanovski în sezonul trecut pentru ”câini”, iar la nivelul echipei naţionale a Macedoniei de Nord are 27 de partide şi o reuşită.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele