adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Mirko Ivanovski s-a înţeles cu Petrolul! UPDATE: Atacantul macedonean, prezentat

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe luni, 11:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20745770/1/dinamo.jpg

Petrolul a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor, după promovarea în Casa Liga 1. A ajuns la un numitor comun cu atacantul Mirko Ivanovski, în vârstă de 32 de ani, care sezonul trecut a retrogradat cu Dinamo în Liga 2.

UPDATE luni (20 iunie), ora 11:45: Petrolul a oficializat venirea lui Ivanovski, care a semnat un acord pe doi ani:

Clubul nostru a ajuns la un acord cu atacantul nord-macedonean Mirko Ivanovski, acesta semnând, cu FC Petrolul Ploieşti, un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

În vârstă de 32 de ani, Mirko Ivanovski are o experienţă bogată la nivel înalt. Fost internaţional nord-macedonean, cu 27 de prezenţe şi un gol marcat în prima reprezentativă a ţării sale, Ivanovski este şi un bun cunoscător al fotbalului românesc, activând, de-a lungul carierei, pentru trei formaţii din Liga 1: Astra Giurgiu, în perioada 2012-2014 (59 partide/13 goluri marcate), CFR Cluj, între 2014 şi 2015 (18 partide/3 goluri marcate), şi Dinamo Bucureşti, în stagiunea 2021-2022 (27 partide/4 goluri marcate).

Bun venit, Mirko Ivanovski!”.


Informaţiile iniţiale 

Informaţia a fost confirmată chiar de atacantul macedonean, astfel că prezentarea este doar o chestiune de timp. ”Gata, ne-am înţeles, totul e clar! Cu Dinamo am încheiat, am renunţat la un salariu din cele trei. Nu negociem pentru restul. Am transmis să-mi plătească atunci când vor avea bani. 

Nu pun presiune. Sper să nu ajungem la memorii. Nu ar fi frumos. Eu sunt înţelegător. Pot renunţa şi eu la un salariu, nu e problemă, dar de restul... 

Măcar un salariu să-mi plătească din cele trei restante! Oricum, dacă nu sunt bani, în 2-3 luni intră în faliment! Sper să nu se ajungă la asta, în primul rând, pentru binele lui Dinamo”, a declarat Ivanovski pentru GSP.

Ivanovski a ajuns la Dinamo în septembrie 2021, din postura jucătorului liber de contract, după despărţirea de maghiarii de la Diosgyor, dar iată că nu va continua acolo după retrogradarea în Liga 2, aşa cum părea iniţial.

 4 goluri în 26 de partide a reuşit Ivanovski în sezonul trecut pentru ”câini”, iar la nivelul echipei naţionale a Macedoniei de Nord are 27 de partide şi o reuşită.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri