Ultima oră
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul
”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo ”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo
România, pe locul 7 după prima subdiviziune, la europeanul de la Rimini România, pe locul 7 după prima subdiviziune, la europeanul de la Rimini

Mirko Pigliacelli, cerut la naţională de Sorin Cârţu: ”Deciziile sunt ale selecţionerului, dar Mirko e de o perioadă în România”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20661872/1/pigliacelli-fb.png

Mirko Pigliacelli (28 de ani), de aproape 4 ani în România, este cerut la naţională de Sorin Cârţu. Preşedintele Universităţii Craiova a vorbit la superlativ de portarul italian şi consideră că, la ora actuală, ar putea să reprezinte o variantă pentru prima reprezentativă.

În condiţiile în care Florin Niţă e titular la naţională, iar la Sparta Praga nu mai joacă de etape bune, Sorin Cârţu consideră că Mirko Pigliacelli poate fi o soluţie foarte bună.

A fost o echipă care a dominat în mare parte partida, nu înseamnă că trebuia  să şi câştige meciul FCSB. Au fost două-trei situaţii în care echipa noastră a suferit, dar au venit intervenţiile lui Mirko Pigliacelli.

Deciziile sunt ale selecţionerului, Mirko e de o anumită perioadă de timp în România, e de calitate. E normal să se gândească, de ce nu!? Deşi în zona asta (n.r. - la nivelul portarilor) are concurenţă mare”, a declarat Sorin Cârţu la Pro Arena.

Pleacă Pigliacelli de la U. Craiova?

Situaţia lui Mirko Pigliacelli (28 de ani) la Universitatea Craiova nu e una clară, ce se va întâmpla cu el la finalul campionatului de Casa Liga 1. Impresarul acestuia a vorbit în presa din Italia despre viitorul portarului, dar deocamdată nu se ştie dacă va continua în Bănie sau va merge în Italia, spunând că e ”prematur” deocamdată.

În trecut au fost mai multe discuţii despre posibila plecare a lui Pigliacelli de la U. Craiova, mai ales că s-a speculat că nu se află în cele mai bune relaţii cu anumiţi oameni din club. Acest lucru nu s-a întâmplat, dar nici acum situaţia lui nu e una clară, dacă va rămâne sau va merge în Italia.

Mirko Pigliacelli este considerat esenţial pentru Universitatea Craiova, echipă care este în mare revenire în campionat, cu el protagonist. Pentru a discuta de negocieri cu alte echipe trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative şi nu se întrunesc condiţiile.

El mai are contract cu Craiova, e titular, e prematur să vorbim despre un viitor al său în Italia, ne gândim numai la ceea ce are de făcut în teren la Universitatea”, a declarat agentul lui Pigliacelli.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri