Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Mirko Pigliacelli, impresionat de Universitatea Craiova. ”Pe toţi băieţii din Italia care vor să aibă o experienţă internaţională îi sfătuiesc să vină”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20775364/1/pig.jpg

Universitatea Craiova se desparte de Mirko Pigliacelli. Portarul se reîntoarce în Italia şi va juca la Palermo, formaţie din Serie B. Oltenii au anunţat că ultimul meci al său în Liga 1 va fi vineri, contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1.

Portarul italian a susţinut o conferinţă de presă emoţionantă şi a vorbit despre cei patru ani petrecuţi în Bănie şi a explicat că s-a simţit foarte bine la noi în ţară.

”Eu am venit aici acum patru ani. Înainte să vin în România, m-am gândit dacă să o fac. Apoi, după lucrurile pe care le-am găsit aici, unde am stat, m-am gândit de ce nu am venit mai devreme.

De atunci, Craiova înseamnă foarte mult pentru mine. E o echipă, un oraş care mi-a dat viaţă şi o experienţă mare. Sunt foarte fericit de ce s-a întâmplat aici. Va fi un meci greu cu Sepsi. Sunt o echipă în formă. Echipa noastră s-a pregătit foarte bine şi nu avem de ce să nu luăm cele trei puncte.

Sunt foarte trist. Nu e decizia mea dacă joc sau nu. Sunt trist pentru că orice poveste începe şi se termină. Este ultimul meu meci la Craiova, echipa unde m-am simţit foarte bine. Nu am de ce să fiu fericit că plec de la Craiova.
(n.r. despre o posibilă reîntoarcere) În viaţă nu se ştie niciodată, puteam şi să nu mai plec. În fiecare zi se pot schimba lucrurile.

Sunt mulţumit de ce am realizat în România. Tuturor celor care m-au întrebat de România sau de Craiova, le-am spus să vină direct. Pe toţi băieţii din Italia care vor să aibă o experienţă internaţională îi sfătuiesc să vină.

Tricoul de mâine e al meu. Au fost momente frumoase, multe meciuri bune. Fiecare meci cu Universitatea Craiova este un moment frumos pentru mine. Eu am cerut cetăţenie pentru că am ajuns la anii la care puteam să o fac. Am depus actele”,
a spus portarul italian, la ultima sa conferinţă de presă la Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt