Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Mişcare interesantă la FC Voluntari! Neţoiu şi Cohn, în structura de conducere a ilfovenilor

FC Voluntari Publicat pe 1 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20726588/1/fc-arges-fc-voluntari-etapa-28-liga-1.jpg

FC Voluntari a anunţat componenţa structurii de conducere a clubului începând din 1 iunie, din aceasta făcând parte Gheorghe Neţoiu şi Vladimir Cohn.

Gheorghe Neţoiu este preşedintele Consiliului Consultativ, organism care coordonează toate cele 16 discipline sportive finanţate de către Consiliul Local al Oraşului Voluntari.

Vladimir Cohn este preşedintele clubului.

Ceilalţi componenţi ai structurii de conducere:

  • Preşedintele Consiliului de Administraţie: Robert Frunză
  • Director Executiv: Robert-Cristian Gherghe
  • Vicepreşedinte: Bogdan Niculaie
  • Director General: Bogdan Bălănescu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele