adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Mişcarea de ultim moment a lui Real Madrid după scandalul de corupţie în care este implicată marea rivală Barcelona! Ce a făcut Florentino Perez

Real Madrid Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21052674/1/zjbhzdq3zgmwnjjinzg5mgu0otvmmwqxn2iz-thumb.jpg

Mişcarea de ultim moment a lui Real Madrid după scandalul de corupţie în care este implicată marea rivală Barcelona! Ce a făcut Florentino Perez

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a convocat de urgenţă Consiliul de Administraţie pentru a decide ce măsuri ar trebui luate după ce FC Barcelona şi doi dintre foştii săi preşedinţi au fost acuzaţi de „corupţie”, „încălcare a încrederii” şi „înregistrări comerciale false” în cazul plăţilor suspecte către Jose Maria Enriquez Negreira, fost conducător al arbitrajului spaniol, de asemenea urmărit penal.

Consiliul de Administraţie va avea loc duminică şi are ca scop „deciderea asupra acţiunilor pe care Real Madrid le consideră adecvate în legătură cu această problemă”, se arată în comunicat.

Dacă sancţiuni financiare se pot aplica, este, conform regulilor în vigoare, imposibil ca FC Barcelona să fie penalizată la nivel sportiv. Faptele datând de mai bine de cinci ani, sunt acum prescrise, după cum a afirmat Javier Tebas, preşedintele LaLiga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele