Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

Misiune grea pentru Universitatea Craiova cu FC Argeş. Oltenii vor trebui să se descurce fără Laurenţiu Reghecampf

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20685235/1/reghecampf.jpg

FC Argeş - ”U” Craiova se joacă azi, de la 18:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaSport.ro. Duelul are loc în etapa a 6-a a play-off-ului din Casa Liga 1. În turul grupei pentru campionat, oltenii s-au impus fără probleme, cu scorul de 3-0.

Amândouă au jucat în partidele semifinale din Cupa României şi au pierdut confruntările din manşa tur. FC Argeş a cedat cu 0-2 în faţa Voluntariului, în timp ce Universitatea Craiova a cedat cu 1-2 pe terenul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe.

Oltenii vor trebui să se descurce fără Laurenţiu Reghecampf pe bancă, care mai are de ispăşit o etapă de suspendare, după ce a fost eliminat la meciul cu Farul Preşedintele echipei, Sorin Cârţu s-a declarat îngrijorat de acest aspect.

”Este altceva cu el pe margine, dar acum dacă s-a întâmplat aşa… Eu credeam că o să aibă doar o etapă de suspendare, pentru că erau doar două cartonaşe galbene. Întotdeauna lipsa antrenorului este un handicap greu de depăşit, dar am încredere în băieţi.

Va fi un meci disputat, dar noi ne dorim să câştigăm, vedem ce stare de spirit vom avea şi ce vom reuşi după acest meci din Cupa României. Nu pot să prefaţez rezultatul, dar amândouă vor să îndrepte ce s-a întâmplat în Cupă în această partidă de campionat.

Partida cu FC Argeş este una cu specific diferit, meciul cu Sepsi a fost în Cupă şi avem şanse să întoarcem rezultatul, iar la Piteşti vom juca în campionat. Ţelul nostru este să ne întoarcem cu cele trei puncte din deplasarea cu FC Argeş. Sunt puncte care pot să creeze o anumită stare de spirit”,
a declarat Sorin Cârţu, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri