Ultima oră
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”
VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa” VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa”

Mister elucidat. De ce nu arbitrează Istvan Kovacs la Campionatul Mondial

CM 2022 Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20935754/1/kovacs-fb.jpg


Istvan Kovacs (38 de ani) are şanse mici să arbitreze vreun meci la Campionatul Mondial din Qatar. Situaţia celui mai valoros central român al momentului a fost explicată de către Ion Crăciunescu, cel care a dezvăluit condiţiile în care "cavalerul fluierului" din Carei ar putea face pasul de la statutul de rezervă la cel de "titular".
 
La meciul Croaţia - Belgia, decisiv pentru soarta Grupei F, Kovacs va fi arbitru de rezervă pentru a şaptea oară la acest Mondial. Asta deşi a arbitrat, în trecutul apropiat, o semifinală de Liga Campionilor şi finala Conference League. Iar explicaţia e dată de faptul că românul a fost trecut de FIFA pe lista arbitrilor de suport, acei "centrali" care vor oficia un meci doar în cazul în care omologii lor din prima linie se vor accidenta sau vor avea o altă problemă care-i va împiedica să apară pe teren:
 
"Am o informaţie despre Istvan Kovacs că el a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve. Aşa s-a făcut acum, de asta a fost numai arbitru de rezervă, poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva.  Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuţi cei tineri, care sunt de perspectivă. 
 
I se va da un meci doar dacă se va accidenta cineva şi va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi şi pentru el, îl felicit că a ajuns acolo. E la un Campionat Mondial, câştigă nişte bani foarte frumoşi şi e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiţie e din ce în ce mai greu", a declarat Ion Crăciunescu, pentru DigiSport.
 
Pentru prezenţa în Qatar, Kovacs va primi din partea FIFA nu mai puţin de 70.000 de dolari.
mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele