Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

MLSZ îşi menţine poziţia cu privire la afişarea hărţii Ungariei Mari la meciuri, chiar şi după precizările FRF şi UEFA

Fotbal Internațional Publicat pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21070918/1/mlsz.jpg

Federaţia Maghiară de Fotbal (MLSZ) a precizat, pentru presa din Ungaria, că îşi menţine poziţia cu privire la afişarea la meciuri a hărţii Ungariei Mari.

“MLSZ deja şi-a precizat poziţia cu privire la acest subiect, ieri, şi menţinem această poziţie. Încă o dată, le cerem fanilor să citească anunţul MLSZ şi să respecte regulile”, a anunţat forul de la Budapesta, potrivit nemzetisport.hu.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a precizat, într-un comunicat postat miercuri, pe site-ul oficial, că UEFA nu a autorizat şi nu va autoriza afişarea simbolurilor menţionate de Federaţia Maghiară de Fotbal la meciurile organizate la nivel european.

Reacţia a venit după ce federaţia maghiară a anunţat că UEFA şi FARE ar fi fost de acord ca la meciurile echipei naţionale să poată fi afişate bannere reprezentând Ungaria istorică.

mail-share icon Email
viewscnt