Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

MM Stoica a anunţat numele antrenorului care este pe lista lui Gigi Becali: ”Va fi principal!”

FCSB Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21055875/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decisă să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

În presă au apărut informaţii conform cărora  Valentin Iliev, Tony şi Adailton ar fi pe lista FCSB-ului. MM Stoica a confirmat un singur nume, pe cel al fostului fundaş bulgar. 

 ”Va fi antrenor principal!”

”La Iliev ne-am gândit, am lucrat cu el şi mi se părea că poate deveni important. Niciodată nu m-am gândit la Adailton, nici nu ştiam că are licenţă Pro. La Tony nu s-a pus problema. La Iliev m-am gândit, dar nu... Acum am prezentat alte variante.

(n.r. - E cipriot?) Nu are rost să vorbim acum şi să apară alte variante după. Va anunţa Gigi Becali. Va fi antrenor principal, asta voi susţine apăsat, că nu riscăm să fim sancţionaţi”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

MM Stoica se teme de sancţiuni şi încearcă să îl convingă pe Becali să aducă un antrenor, până când se va termina perioada de 30 de zile, în care va putea sta fără deţinător de licenţă PRO. 

”Singurul care e acum e un antrenor străin. Gigi a zis că mai aşteptăm. Ce înseamnă azi nu trebuie să însemne la fel şi mâine, e imprevizibil. 

Depinde cum se interpretează regulamentul, eu sunt pesimist, Gigi optimist. Regulamentul zice amendă 10.000 de lei, apoi se dublează. Nu cred că se va ajunge să nu pună antrenor. 

Motivul numărul 1 e că listele antrenorilor cu licenţă Pro nu ne mulţumesc, dintre antrenorii români cu licenţă Pro. Eu nu discut nimic, eu am venit cu variantele externe, nu am venit cu nicio variantă inernă”, a mai spus managerul general de la FCSB, Mihai Stoica. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele