Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

MM Stoica a dezvăluit detaliul care ar putea conta enorm pentru viitorul antrenor de la FCSB. ”Poate că am defecte multe, dar nu mint”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20925813/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a vorbit despre schimbarea de antrenor de la FCSB şi i-a oferit un detaliu important viitorului tehnician al grupării ”roş-albastre”.

Gruparea bucureşteană îşi caută în continuare antrenor, după ce Mihai Pintilii a anunţat că nu se simte pregătit să îşi asume această responsabilitate. 

MM Stoica a dezvăluit că Gigi Becali nu a intervenit la echipă, de când a plecat Nicolae Dică şi motivează că patronul lui FCSB nu se implică atunci când jocul formaţiei sale îl mulţumeşte. 

”Există două situaţii. Prima, contextul e cam general. Există situaţia la mai multe echipe, că există patroni care nu ies şi spun că au făcut ei schimbările şi a doua… Dacă luaţi cuvântul meu de bun. Poate că am defecte multe, dar nu mint. Tot timpul am spus adevărul. Ok, uneori trebuie să minţi, dar nu e cazul acum.

Dacă vine orice antrenor şi treaba merge bine, Gigi nu se bagă! Cu Reghe nu s-a băgat. Poftim, acum la Craiova nu s-a băgat. Deloc, deloc, deloc. «Foarte bine, îmi place cum joacă echipa»” a declarat Meme Stoica, conform Orangesport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele