adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

MM Stoica a explicat motivele transferului lui Bogdan Rusu. ”Ne-a executat în Cupa României la Sibiu”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20800098/1/rusu-2.jpg

FCSB a oficializat luni, transferurile jucătorilor David Miculescu şi Bogdan Rusu, proveniţi de la UTA Arad, respectiv CS Mioveni.

MM Stoica a explict de ce a fost adus Rusu la FCSB. El consideră că atacantul poate să fie un fotbalist important la vicecampioana României. Team managerul a rememorat un episod din Cupa Româniai, când fotbalistul a avut o evoluţie de senzaţie.

 ”Rusu a ajuns la noi prin golurile marcate cu CFR. Dacă ar fi marcat cu Botoşani, nu se uita Gigi la meci. Aşa, a marcat cu CFR. M-a întrebat: <<Îl ştii?>>. În emisiune am spus că mi se pare ciudat ca un jucător cu ştiinţa jocului, pentru că o are Rusu, şi-a desfăşurat o parte din activitate importantă în Liga 2.

Uite că bastonul la Bogdan Rusu a fost adânc pierdut prin raniţă şi l-a găsit mai greu, însă pentru el a venit într-un moment foarte bun. Au fost discuţii cu Craiova, de asta n-a jucat în ultima etapă. Era o variantă care-l cuprindea şi pe Nistor şi cred eu că s-au lovit de refuzul lui Nistor.

Bogdan Rusu ne-a executat în Cupa României la Sibiu, cu Pelici la Sibiu şi lumea vorbea despre Blănaru atunci. L-am comparat pe Rusu cu Kanoute. Chiar dacă nu are fizicul lui, păstrând proporţiile, câştigă multe dueluri aeriene.

El cobora precum Firmino, el cobora, era un 9 fals. E inteligent cu ştiinţa jocului. E greu să marchezi la Mioveni. Gigi a reacţionat rapid şi după ce se înţelesese cu Bogdan, am înţeles că a intervenit Emil Dică (n.r. - de la CFR Cluj) şi că ar fi transmis un mesaj din partea lui Petrescu să-l ia CFR. Dar înţeleg că ar fi vrut să-l ia gratis, nu ştiu cum”,
a explicat Stoica, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele