Ultima oră
Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul
Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla
Luka Modric a semnat Luka Modric a semnat
OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo
Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup
Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024 Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024

MM Stoica a făcut marele anunţ aşteptat de fani! Pe ce arenă va juca FCSB în sezonul viitor: ”Am făcut cerere! Vom juca acolo!”

FCSB Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21219903/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986. 

FCSB a încercat să joace pe noul stadion din Ghencea, dar nu a fost lăsată. Totuşi, un proiect de lege i-ar putea permite echipei lui Becali să joace pe arena unde evoluează echipa din Liga 2, dar nimic nu este clar, iar şi această variantă pare că a picat. 

O ambiţie personală a lui Gigi Becali este să joace în Ghencea, dar acest lucru nu a fost permis până acum de cei de la CSA Steaua.

FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, după ce a pierdut din nou titlul. Echipa lui Gigi Becali va evolua în turul 2 preliminar din Conference League pe 27 iulie.  

În acea perioadă, stadionul va fi ocupat de concertul celebrei trupe Depeche Mode, iar FCSB este nevoită să joace primele două meciuri din campionat şi cele din cupele europene pe altă arenă.

MM Stoica a dezvăluit că a făcut o nouă cerere pentru Ghencea, dar a spus ce alte variante mai are FCSB, atunci când Naţional Arena este ocupată. 

”Am făcut cerere! Vom juca acolo!”

”Vom juca pe Arcul de Triumf. Am făcut cerere şi pentru Ghencea. Arcul de Triumf, Ghencea şi Târgovişte sunt variantele noastre, când Arena Naţională nu va disponibilă.

E ceva de domeniul fantasticului să ai stadion (n.r. stadionul Ghencea), şi să nu-l poţi folosi. S-a făcut pentru a se pierde zilnic bani”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele