Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

MM Stoica a răbufnit după înfrângerea FCSB-ului cu Oţelul Galaţi: ”Eu n-am mai întâlnit o situaţie ca aceasta. Sunt foarte mulţi vinovaţi!”

FCSB Publicat pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21410313/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Oţelul Galaţi a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 2-0, pe FCSB, într-un meci din etapa a 18-a din Superliga.

Gigi Becali a ieşit public şi a anunţat că vrea să renunţe la 4 jucători: Andrea Compagno, Dorin Rotariu, Cristi Ganea şi Valentin Creţu.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi în urma meciului de pe Arena Naţională.

De asemenea, MM Stoica a subliniat că ”roş-albaştrii” au jucat cu frică şi nu au reuşit să profite de ocaziile apărute. În plus, oficialul a spus că problemele echipei se văd încă de la meciul cu Petrolul.

”Eu n-am mai întâlnit o situaţie ca aceasta. Sunt foarte mulţi vinovaţi!”

”Avea presimţiri că nu va ieşi foarte bine, că prea se aliniaseră toate, dar nu m-am gândit vreodată că putem să pierdem de maniera asta...O prestaţie foarte, foarte greu de scuzat.

Ok, se face o greşeală imensă şi se ia un gol. Dar chiar greşeala aia, să te sperie ca singurul jucător defensiv care să aibă curaj să joace în faţă să fie Risto?

Eu n-am mai întâlnit o situaţie de genul acesta. Băi, jucaţi în faţă. Nu, toţi în spate. Singurul, Risto. Care joacă foarte bine meci de meci.

E logic să joace cu frică dacă s-a făcut o greşeală de genul acesta, dar ce ar fi trebuit să se întâmple cu Hamburg, care şi-a dat un autogol cum n-am văzut vreodată, dar a făcut 2-2. Noi, dacă luăm un gol, ne speriem şi nu mai jucăm nimic.

Aici nu e niciun fault, chiar dacă e contact. Nu îi provoacă în niciun caz căderea. El se aruncă.

Am spus care e explicaţia mea: au jucat cu frică. Când patru jucători din cinci nu joacă, cum să ajungi la poartă? Am avut ocazie la greşeala lui Dur-Bozoancă, la Miculescu, Olaru în partea stângă.

În a doua parte, Ovidiu a avut o ocazie mai mare decât un penalty. Chiar nu poţi să o dai în poartă cu latul de la câţiva metri? 

Noi ne-am învăţat că a greşit Lixandru că a greşit nu ştiu cine. Şi greşelile alea se văd, din atac. Când un atacant ratează o ocazie rarisimă e vinovat. În aceeaşi măsură cu un om care greşeşte în defensivă. Sunt foarte mulţi vinovaţi. Asta este situaţia. Ce să facem?

Am fost peste ei, dar n-am avut nici clarviziune. N-am avut nimic. Am avut atitudine. Nu se poate spune că a mimat vreunul fotbalului. Toţi şi-au dorit. Dar să nu aibă niciunul vreo realizare. Grav, foarte grav. Eee, antrenamente s-au tot făcut.

De la meciul cu Petrolul, noi avem o problemă - nu prea jucăm mare lucru. Chiar şi-n situaţia asta, suntem superiori. Uite că acum nu am jucat cine ştie ce. Cu FCU am jucat binişor. 

E uşor să zici că n-a fost Băluţă. Totuşi, sunt fotbalişti plătiţi bine, cu salariile la zi. Nu sunt scuze plauzibile. Una e să faci cum am făcut cu U Cluj, am primit gol în minutul 90, ratând ocazii mari, cu două penalty-uri ignorate de VAR, acum nu poţi să ai discursul ăsta pentru că nu e aşa. Nu meritam nici măcar să terminăm la egalitate.

Vorbim foarte mult de noi, dar trebuie vorbit şi de cum se prezintă Oţelul. E o echipă căreia îi dai foarte greu gol. Foarte bine organizată, foarte disciplinată, care aleargă, îţi pune probleme. Orice altă echipă poate s-ar fi retras şi ar fi dat cu mingile în tribune. Ei au jucat, au marcat şi golul doi. E de admirat ce face Dorinel Munteanu acolo.

Uite faza asta, se încurcă între ei. La ratarea aia a lui Şut şi Ngezana. Nu avem o distanţă liniştitoare, pentru că nu jucăm. La ce jucăm, nici 15 puncte n-ar fi liniştitoare. Problema e că nu joacă cam nimeni. Am văzut cifrele, sunt bune, n-am stat pe teren. Nu poţi să vorbeşti de oamenii din faţă, dacă nu îţi vin mingile din spate”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele