Ultima oră
Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii
Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-2. „Şepcile Roşii” au trecut de trupa lui Dorinel Munteanu şi îşi vor juca şansa cu Universitatea Craiova VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-2. „Şepcile Roşii” au trecut de trupa lui Dorinel Munteanu şi îşi vor juca şansa cu Universitatea Craiova
E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine" E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine"
Echipa de tradiţie anunţă că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho Echipa de tradiţie anunţă că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho
Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

FCSB Publicat pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21583696/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-0, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii. Oaspeţii au ratat un penalti.

Oltenii au deschis scorul repede la Craiova, încă din minutul 4. Baiaram a executat un corner, Jovan Markovic a trimis în bară, iar Raul Silva a reluat în plasă mingea ricoşată până la el. Anzor Mekvabishvili l-a încercat pe Târnovanu cu un şut din afara careului, în minutul 28, iar bucureştenii au ratat cea mai mare ocazie a lor în minutul 44, când Baba Alhassan a pătruns în careu şi i-a pasat lui Miculescu, acesta reluând pe lângă poartă. 

Oaspeţii au ratat o ocazie mare şi în minutul 55, prin Octavian Popescu, apoi Olaru a şutat şi Laurenţiu Popescu a respins. Gazdele au revenit în atac şi Andrei Ivan a reuşit să dubleze avantajul echipei lui Gâlcă, în minutul 70. După cinci minute FCSB a primit penalty după consultarea VAR, pentru un fault al lui Houri la Olaru şi acelaşi Olaru a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 77, trimiţând în bară. 

Au ratat apoi Vlădoiu şi Alexandru Băluţă, iar Alexandru Mitriţă a ţinut prea mult de minge în careul bucureştenilor şi nu a putut înscrie, în minutul 90. Ivan şi Bana nu l-au putut învinge pe Târnovanu în minutul 90+4, iar meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Craiovei, scor 2-0.

După meci, MM Stoica a oferit mai multe declaraţii. Oficialul FCSB a vorbit despre MM Stoica. 

”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

”Nu sunt nemulţumit. Dacă ar fi fost jucători care să se fi prezentat în bătaie de joc, atunci da, eram nemulţumit. Nu, nu s-a pus problema. Am dominat partida, este adevărat că Universitatea Craiova a avut ocazii mai multe şi mai mari, dar şi noi am avut ocazii mari.

Acolo la aia am fost puţin nemulţumit (n.r. scăriţa încercată), că Tavi Popescu nu i-a pasat acolo bunului său prieten David Miculescu, care aştepta să o bage cu latul.

Octavian a jucat foarte bine în meciurile din play-off. Bineînţeles că a greşit acolo, dar nu este un individualist, ba chiar mereu caută să paseze. El are ceva de demonstrat la Craiova acolo, pentru că a fost acolo, nu a rămas, cred că asta a gândit”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

FCSB a pierdut primul meci din acest play-off şi este deja campioană, conducând în campionat cu 49 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul secund, cu 40 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele